Πώς ο Ντουέιν “The Rock” Τζόνσον έγινε το “πιο αγαπητό άτομο στον κόσμο”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο διάσημος ηθοποιός Ντουέιν Τζόνσον, γνωστός και ως “The Rock”, εκτός από το γεγονός ότι ήταν ο πιο καλοπληρωμένος άντρας ηθοποιός για το 2020, είναι και ένας από τους πιο αγαπητούς τύπους στο Χόλιγουντ.

Ο 48χρονος πρώην παλαιστής, παρά το γεγονός ότι δείχνει “σκληρός” άντρας και οι φαν του τον έχουν συνδυάσει με τον cool τύπο που βλέπουν στις ταινίες, στα μάτια κάποιων ανθρώπων είναι το πιο αγαπητό άτομο στον κόσμο, κάτι που αναφέρεται σε μία πρόσφατη ανάρτηση που έκανε στο Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by therock (@therock)

Πρόχθες λοιπόν, ο The Rock μοιράστηκε με τους οπαδούς του ένα άρθρο-προφίλ για αυτόν που γράφτηκε από την δημοσιογράφο Πολίνα Μαρίνοβα, το οποίο σχολίασε ως εξής:

“Με έλεγαν ‘μεγάλο περίπλοκο μ@λ@κα’ για 15 χρόνια και τώρα αναφέρονται σε εμένα ως ‘το πιο αγαπητό άτομο στον κόσμο΄”… “Έκανα μια μικρή πρόοδο.”

“Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη συγγραφέα Πολίνα Μαρίνοβα για τη σύνταξη αυτού του προφίλ. Σας ευχαριστώ που αφιερώσατε χρόνο, καθώς αυτό ήταν μια ωραία έκπληξη.”

Αναφέρθηκε επίσης σε μια αληθινή ιστορία, λέγοντας πως όταν είχε πάρει αποβολή δύο εβδομάδων από το σχολείο, άκουσε κάποια στιγμή ένα απόφθεγμα, το οποίο διαμόρφωσε την ζωή και την εργασιακή ηθική του – “Έίναι ωραίο να είσια σημαντικός, αλλά είναι πιο σημαντικό να είσαι καλός.”

Και έκλεισε γράφοντας ότι: “Η ζωή είναι πολύ πιο εύκολη όταν δεν είσαι μ@λ@κας.”

Στο προφίλ η Μαρίνοβα αναφέρεται στα δύσκολα παιδικά χρόνια του Τζόνσον, τα οποία ήταν γεμάτα από οργή, ψέμματα, θυμό, βία και εγκληματικότητα. Ο ίδιος ανέφερε στην Μαρίνοβα πως “Έκανα πολλά ηλίθια λάθη και προσπάθησα να μείνω στο σωστό δρόμο”. Όσον αφορά την μεταστροφή του δεν έχει να κάνει μόνο με το προαναφερθέν απόφθεγμα, αλλά και με τον προπονητή του στο ποδόσφαρο όταν ήταν στο γυμνάσιο, ο οποίος τον ενέπνευσε να γίνει καλύτερος άνθρωπος.

Όσον αφορά εμάς, ο Τζόνσον είναι ένας άνθρωπος που σίγουρα θα θέλαμε για κολλητό μας, κάτι που άλλωστε έχουμε αναφέρει πριν αρκετούς μήνες στο άρθρο: 8 λόγοι που όλοι μας θα θέλαμε να είμαστε φίλοι με τον Ντουέιν Τζόνσον

Share.

Comments are closed.