Ποδοσφαιριστές της Zenit μπήκαν στο γήπεδο κρατώντας σκυλάκια που ψάχνουν σπίτι!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Οι παίκτες της FC Zenit απέδειξαν ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα όμορφο παιχνίδι, καθώς μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο της Gazprom Arena κρατώντας σκυλάκια στην αγκαλιά τους, τα οποία διαμένουν σε τοπικά καταφύγια.

Οι παίκτες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για έναν αγώνα της Ρωσικής Πρέμιερ Λιγκ εναντίον της FC Rostov, κρατώντας κουτάβια στην αγκαλιά τους. Τα εν λόγω σκυλάκια ψάχνουν υπεύθυνους ιδιοκτήτες που θα ήθελαν να τα υιοθετήσουν ή έστω ανθρώπους που θα ήθελαν να βοηθήσουν με κάθε μέσο τα καταφύγια στα οποία διαμένουν. Η δράση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Κατοικίδιων Ζώων, η οποία γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 30 Νοεμβρίου.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Memes | Funny | Culture (@pubity)

Όπως σημειώνεται σε ανάρτηση, ο ποδοσφαιρικός σύλλογος της Zenit και ο συνεργάτης της δράσης, η Ρωσική Κυνολογική Ομοσπονδία, προτρέπουν τους φιλάθλους να συμπεριφέρονται υπεύθυνα στα κατοικίδια.

Τον Σεπτέμβριο, Ρουμάνοι ποδοσφαιριστές προέβησαν σε μια αντίστοιχη κίνηση με τη καμπάνια τους “Fill the void in your life”, μέσω της οποίας προώθησαν την υιοθεσία αδέσποτων σκύλων που ζουν σε καταφύγια περιμένοντας υπομονετικά κάποιον να τους δώσει ένα μέρος για να ζήσουν.

Ας γίνουν λοιπόν όλοι αυτοί οι ποδοσφαιριστές παράδειγμα προς μίμηση και για άλλους αθλητές, βοηθώντας να υιοθετηθούν αδέσποτα ζωάκια που βρίσκονται σε καταφύγια.


Διαβάστε επίσης: Πόση ώρα μπορώ να αφήνω τον σκύλο μου μόνο στο σπίτι;

Share.

Comments are closed.