Ο τύπος που τρέλανε του πάντες στα φετινά Όσκαρ!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Όσοι από εμάς πιστέψαμε ότι η φετινή απονομή των βραβείων Όσκαρ δεν θα είχε εκπλήξεις, ευτυχώς κάναμε λάθος, καθώς όπως αποδείχτηκε το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας τελικά το έλαβε η καλύτερη ταινία. Όπως φαίνεται η Ακαδημία Κινηματογράφου αναγνώρισε την μαύρη κοινωνική σάτιρα για τους κινδύνους του καπιταλισμού του σκηνοθέτη Μπονγκ Τζουν Χο με τίτλο “Παράσιτα”, και σίγουρα άξιζε τον κόπο!

Ο 50χρονος Κοερεάτης σκηνοθέτης ήταν σίγουρα ο πιο cool τύπος της βραδιάς, ξεπερνώντας κατά πολύ τον Τζέιμς Κόρτνεν που εμφανίστηκε ντυμένος γάτα και τον Έμινεμ που τραγούδησε το “Lose Yourself”… 17 χρόνια μετά.

Ο Μπονγκ, ο οποίος έλαβε αρκετά βραβεία την Κυριακή, γράφοντας ιστορία στα Όσκαρ, είναι σίγουρα ο τύπος από τον οποίο θα ήθελες να ακούσεις μια ομιλία αποδοχής, καθώς έχει εξαιρετικό χιούμορ (φανταστείτε ότι όταν ρωτήθηκε αν θα σκηνοθετούσε μια ταινία με υπερήρωες απάντησε πως τα κοστούμια είναι πολύ σφιχτά) και πραγματικά φαινόταν να το διασκεδάζει.

Όταν ο Μπονγκ παρέλαβε το Όσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας δήλωσε ότι: “Θα πίνω μέχρι το πρωί”, κάτι που φαινομενικά ήταν ελεύθερος να κάνει, ωστόσο τα πράγματα πήραν διαφορετική τροπή καθώς συνέχισε να κερδίζει βραβεία, τα οποία κάποια στιγμή πιάστηκε να χαζεύει.

Μετά την τελετή ο σκηνοθέτης αστειεύτηκε δηλώνοντας ότι λυπάται για τα τόσα χρυσά αγαλματίδια που κέρδισε, τα οποία μάλιστα έβαλε και στην σειρά.

Ο λόγος όμως που γράψαμε αυτό το άρθρο είναι ότι αυτός ο τρελός τύπος έβαλε τα Όσκαρ του… να φιληθούν! Απλά υπέροχος…


Διαβάστε επίσης: Όσκαρ 2020: Δείτε ποιοι έκλεψαν την παράσταση στο κόκκινο χαλί

Share.

Comments are closed.