Ο Ντάνιελ Κρεγκ αποκάλυψε ότι δεν θα αφήσει περιουσία στα παιδιά του

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι αν γεννηθεί κάποιος σε μια πλούσια οικογένεια θα είναι οικονομικά εξασφαλισμένος για το υπόλοιπο της ζωής του, μία απόψη που φαίνεται πως δεν συμμερίζεται ο Ντάνιελ Κρεγκ, δεδομένου ότι πρόσφατα δήλωσε πως δεν πρόκειται να αφήσει περιουσία στα παιδιά του.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο βρετανικό περιοδικό Candis, ο 53χρονος ηθοποιός αποκάλυψε ότι δεν σχεδιάζει να αφήσει στα παιδιά του μεγάλη κληρονομιά και μάλιστα χαρακτήρισε προσβλητικό το γεγονός να κληρονομεί κάποιος χρήματα.

“Η φιλοσοφία μου είναι να τα ξεφορτωθείς ή να τα δωρίσεις κάπου. Δεν θέλω να αφήσω τεράστια ποσά στην επόμενη γενιά”, δήλωσε ο πρωταγωνιστής του franchise “James Bond” αναφερόμενος στα σχέδιά του για την περιουσία του, η οποία σύμφωνα με δημοσιεύματα ανέρχεται σε 160 εκατ. δολάρια.

“Δεν υπάρχει ένα παλιό ρητό που λέει πως αν πεθάνεις πλούσιος έχεις αποτύχει; Πιστεύω ότι ο Άντριου Κάρνεγκι {Αμερικανός βιομήχανος που πέθανε το 1919} έδωσε την περιουσία του, που σε σημερινά χρήματα θα ήταν 11 δισ. δολάρια, κάτι που δείχνει πόσο πλούσιος ήταν επειδή στοιχηματίζω ότι κράτησε μερικά από αυτά. Αλλά δεν θέλω να αφήσω μεγάλα ποσά στην επόμενη γενιά. Η φιλοσοφία μου είναι να τα ξεφορτωθείς ή να τα μοιράσεις πριν πεθάνεις”, πρόσθεσε ο Κρεγκ.

Θυμίζουμε πως η περιουσία του προέρχεται κυρίως από τον πρωταγωνιστικό ρόλο του στις ταινίες James Bond, δεδομένου ότι εισέπραξε 17 εκατομμύρια δολάρια για το “Skyfall” συν τα μπόνους από το box office, και στη συνέχεια πληρώθηκε 25 εκατομμύρια δολάρια για την επερχόμενη ταινία “No Time To Die”.

Όσον αφορά τα παιδιά του, έχει μια κόρη τριών ετών με την Ρέιτσελ Βάις, μια 29χρονη κόρη από προηγούμενο γάμο του, ενώ είναι πατριός του 15χρονου γιου της Βάις.


Διαβάστε επίσης: Οι 9 καλύτερες στυλιστικές στιγμές του James Bond

Share.

Comments are closed.