Ο Μάθιου ΜακΚόναχι αγαπάει το Τέξας και το αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αρκετοί διάσημοι αστέρες συμμετείχαν στον διαδικτυακό έρανο “We’re Texas” που διοργάνωσε ο ηθοποιός Μάθιου ΜακΚόναχι μέσω του καναλιού του στο YouTube, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για ανακουφίσουν όσους επλήγησαν από την χειμερινή καταιγίδα που ξέσπασε στο Τέξας τον περασμένο Φεβρουάριο.

Ο έρανος έλαβε χώρα την Κυριακή 21 Μαρτίου, με πολλούς αστέρες, όπως ο Τζέιμι Φοξ, η Σελένα Γκόμεζ και η Megan Thee Stallion, να εκφράζουν την συμπαράσταση τους σε όλους τους ανθρώπους που προσπαθούν να ξανασταθούν στα πόδια τους μετά την καταιγίδα.

Ο Φοξ έστειλε ισχυρό μήνυμα μέσω ενός βίντεο για τους ανθρώπους του Τέξας, λέγοντας: “Ξέρω ότι η θέληση των ανθρώπων έχει δοκιμαστεί, ξέρω ότι η ανθρωπότητα μας έχει δοκιμαστεί. Αλλά δεν υπάρχει τίποτα σαν τους ανθρώπους του Τέξας και θα κάνουμε ό, τι μπορούμε για να προστατεύσουμε το πνεύμα, και τις ρίζες μας, γιατί κανένας – απολύτως κανένας – δεν μπορεί να τα ‘βάλει΄ με το Τέξας.”

Οι Ποστ Μαλόουν, Κέλι Κλάρκσον, Μιράντα Λάμπερντ, Γουίλι Νέλσον και Khalid ήταν μερικοί από τους κορυφαίους all-staρ καλλιτέχνες που έλαβαν μέρος στον διαδικτυακό έρανο, δίνοντας εξαιρετικές ερμηνείες.

Σε μια ανακοίνωση ο ΜακΚόναχι ανέφερε: “Πολλοί Τεξανοί πονάνε τώρα. Πάρα πολλοί είναι ακόμα χωρίς καθαρό νερό και δεν μπορούν να επιδιορθώσουν τις ζημιές στα σπίτια τους. Αυτό που αγαπάω στους Τεξανούς είναι ότι θέλουν να βοηθήσουν τον εαυτό τους, και ενώ το πνεύμα τους είναι ακόμα ζωντανό, πολλοί δεν μπορούν να βοηθήσουν τον εαυτό τους αυτή τη στιγμή, εκτός εάν τους βοηθήσουμε. Στο We’re Texas θα συμμετέχουν μια σειρά από αστέρες, για την αποκατάσταση του Τέξας. Ήρθε η ώρα.”

Τα έσοδα από την συναυλία θα ωφελήσουν το ίδρυμα “Just Keep Livin” του ΜακΚόναχι, το οποίο διανέμει κεφάλαια σε οργανισμούς που παρέχουν κρίσιμη φροντίδα και πόρους κατά τη διαδικασία της ανάκτησης.


Διαβάστε επίσης: Ο Μάθιου Μακόναχι έγινε 51 και ακόμα είναι ο πιο cool τύπος του Χόλιγουντ!

Share.

Comments are closed.