Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ στέλνει το δικό του μήνυμα για τον κορονοϊό

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο 72χρονος ηθοποιός και πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια, Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, έστειλε το δικό του μήνυμα για τον κορονοϊό, ανεβάζοντας ένα βίντεο στο twitter προτρέποντας τους πάντες να μην μπουν στον πειρασμό και να βγουν έξω από το σπίτι. “Μείνετε στο σπίτι όσο το δυνατόν περισσότερο. Ακούστε τους ειδικούς και αγνοήστε τους ηλίθιους. Όλο αυτό θα το ξεπεράσουμε μαζί.”

Στο βίντεο ο ηθοποιός έχει παρέα τα δύο γαϊδουράκια του, τη Λούλου και τον Ουίσκι. “Βλέπετε, είναι σημαντικό να μένετε στο σπίτι”, λέει ο Σβαρτσενέγκερ, ενώ ταίζει καρότα τους μικρούς του φίλους. “Κανείς δεν επιτρέπεται να βγει, ειδικά κάποιος που είναι ας πούμε 72 ετών. Αν είστε άνω των 65 ετών, δεν μπορείτε πλέον να βγείτε από το σπίτι στην Καλιφόρνια. Οπότε τρώμε στο σπίτι.”

“Τέλος τα εστιατόρια; Ωραία. Κομμένα τα εστιατόρια, ξεχάστε τα όλα! Ξεχάστε τις δημόσιες συγκεντρώσεις, τα εστιατόρια, τα γυμναστήρια. Πετάξτε τα από το παράθυρο. Μένουμε σπίτι”, συνέχισε ο ηθοποιός.

Ο πρώην πρωταθλητής bodybuilding μοιράστηκε επίσης ένα βίντεο στο οποίο δείχνει στους οπαδούς του πως να πλένουν καλά τα χέρια τους, και αυτή την φορά είχε παρέα την Τσέρι, το Γιόρκσάιρ Τεριέ του.

“Όλοι πρέπει να πλένουν τα χέρια τους τουλάχιστον 20 δευτερόλεπτα και να το κάνουν όσο πιο πολλές φορές γίνεται”, είπε ο ηθοποιός κοιτάζοντας απευθείας στην κάμερα. “Πλένω τα χέρια μου τουλάχιστον 50 φορές την ημέρα. Ό, τι κάνω, πλένω τα χέρια μου ξανά και ξανά”, συμπλήρωσε.

Διαβάστε επίσης: Το “Contagion” και άλλες 12 ταινίες με πανδημίες και ιούς για να “κολλήσετε”

Share.

Comments are closed.