Αν δείτε τα κόλπα αυτού του ποδηλάτη θα σας πέσει το σαγόνι! (vid)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Danny MacAskill είναι ένας Σκωτσέζος ποδηλάτης, ο οποίος κατάγεται από την επαρχία Isle of Skye, και έχει γίνει γνωστός για τις εκπληκτικές διαδρομές του σε μοναδικά τοπία και εγκαταλελειμμένες πόλεις.

Toν Απρίλιο του 2009, o τότε 23χρονος Σκωτσέζος ποδηλάτης κυκλοφόρησε ένα βίντεο διάρκειας 5,5 λεπτών στο YouTube το οποίο αυτοπροσδιορίζονταν ως “ίσως η κορυφαία συλλογή με οδήγηση street trial (όπου trial είναι μια κατηγορία MTB στην οποία οι αναβάτες τους πραγματοποιούν ισορροπιστικά κόλπα χωρίς να ακουμπήσουν το πόδι τους στο έδαφος). Το συγκεκριμένο βίντεο έχει πάνω από 39 εκατομμύρια προβολές μέχρι σήμερα και έκανε τον MacAskill παγκόσμιο superstar.

Το νέο έτος, ο Danny απόφάσισε να πάρει το ποδήλατο του και να δοκιμάσει τις δυνατότητες του σε ένα εντελώς διαφορετικό σκηνικό, το οποίο μπορεί να μην είναι σαν την αγγλική ύπαιθρο, ωστόσο τα κόλπα του είναι. Στην πραγματικότητα, ο Danny θέλει να μας δείξει ότι το να παραμείνετε σε φόρμα δεν είναι και τόσο τρομακτικο, αρκεί να κάνει κάποιος αυτό που αγαπά.

Δείτε παρακάτω το βίντεο, στο οποίο ο Danny μεταμορφώνει ένα γυμναστήριο σε παιδική χαρά!


Διαβάστε επίσης: Το καλύτερο βίντεο νυχτερινού σκι που έχουμε δει ποτέ!

Share.

Comments are closed.