10 απίστευτες ατάκες από τον άντρα που έχει βρει τον τρόπο να ξεγελά τον θάνατο!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η ηρωίνη δεν μπορούσε να τον ανατρέψει, η θλίψη δεν μπορούσε να τον κλονίσει και η φρίκη της δεκαετίας του ’80 δεν κατάφερε να τον ακουμπήσει. Τα ναρκωτικά, οι γυναίκες, το αλκοόλ και τα ξενύχτια ήταν στο καθημερινό του πρόγραμμα. Και ενώ όλα αυτά μπορεί να έχουν χαραχτεί στο πρόσωπό του, η ενέργεια του Κιθ Ρίτσαρντς δεν λέει να σβήσει.

Ο ιδιοφυής κιθαρίστας των Rolling Stones δεν είναι απλώς ένα rock’n’roll icon – είναι το success story ενάντια στις πιθανότητες, ένας επιζών. Σε έναρξη συναυλίας ξεκίνησε λέγοντας: “Είναι υπέροχο να βρίσκομαι εδώ. Είναι υπέροχο να βρίσκομαι οπουδήποτε,” αυτή η γάτα έχει σίγουρα περισσότερες απο εννέα ζωές, αφού έχει καταφέρει να επιβιώσει απο διάφορα… ευτράπελα.

© Hulton Archive / Getty Images / Ideal Image

Το θανατικό που εχει πέσει τα τελευταία χρόνια είναι βαρύ και έχει αφήσει την ροκ μουσική πολύ φτωχότερη, ωστόσο o Κιθ Ρίτσαρντς έχει βρει τον τρόπο να ξεγελά τον θάνατο. Μάλιστα είχε αναφέρει ότι: “Για δέκα χρόνια ήμουν το Νο. 1 της λίστας ‘Ποιος είναι πιο πιθανό να πεθάνει’. Απογοητεύτηκα και το εννοώ, όταν με έβγαλαν από την λίστα αυτή.”

Συγκεντρώσαμε δέκα από τις καλύτερες και πιο τρελές, ατάκες του:

“Κάποια πράγματα γίνονται καλύτερα όταν περνάνε τα χρόνια. Όπως εγώ!”

“Η ζωή πρέπει να εχει τα πάνω της και κάτω της . Διαφορετικά, δεν θα γνωρίζατε τη διαφορά. Θα ήταν απλά μια ήπια, ευθεία γραμμή σε ένα μηχάνημα καρδιακών παλμών. Και όταν συμβαίνει αυτή η ευθεία γραμμή μωρό μου, είσαι νεκρός.”

“Εάν πρόκειται να γίνετε λιώμα, τότε κάντε το κομψά.”

“Το να σε κατηγορούν μπορεί να είναι και καλό. Σημαίνει ότι έχεις μεγάλη δύναμη. Για παράδειγμα στην αρχαία Ελλάδα, οι άνθρωποι κατηγορούσαν τους Θεούς για όσα τους συνέβαιναν.”

“Πρέπει να είσαι cool με τον εαυτό σου. Αν πρέπει να σκεφτείς να είσαι cool, τοτε δεν είσαι cool.”

“Τι γίνεται ένας εκατομμυριούχος αν ξοδέψει πάνω από ένα εκατομμύριο δολάρια το χρόνο; Χρεωκοπημένος. Θα μπορούσα να κερδίσω αυτόν τον τίτλο πολύ γρήγορα.”

“Δεν έχω τίποτα να κρύψω. Έχω διαπιστώσει ότι αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να τα πας καλά με όλους.”

“Το μεγαλύτερο λάθος στον κόσμο είναι να σκεφτείς ότι πρέπει να μιμηθείς κάποιον άλλο.”

“Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τα ναρκωτικά. Πάντα είχα πρόβλημα με την αστυνομία”

“Πολλοί γιατροί μου είχαν πει ότι έχω έξι μήνες ζωής. Στο τέλος πήγα στις κηδείες τους.”


Διαβάστε επίσης: 20 ατάκες από τον “καταραμένο ποιητή” Σαρλ Μπωντλαίρ

Share.

Comments are closed.