Το πολυτελές θέρετρο που όλοι θα θέλαμε να βρισκόμαστε αυτή την στιγμή

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το πολυτελές resort Cheetah Plains βρίσκεται στην βορειοδυτική γωνία του Sabi Sand Game Reserve δίπλα στο παγκοσμίου φήμης Εθνικό Πάρκο Κρούγκερ στη Νότια Αφρική, το οποίο είναι μεγαλύτερο καταφύγιο άγριας ζωής και θεωρείται το σπουδαιότερο από τα εθνικά πάρκα της χώρας, αφού φιλοξενεί πάνω από 500 είδη πουλιών, 100 ερπετά, 150 θηλαστικά και περιλαμβάνει πολλούς αρχαιολογικούς χώρους και μια εντυπωσιακή ποικιλία δέντρων και λουλουδιών.

Αυτό το πανέμορφο παραδοσιακό καταφύγιο είναι ένα ιδιωτικό συγκρότημα τριών άνετων παραδοσιακών κατοικιών, οι οποίες προσφέρουν μοναδική φιλοξενία, εξασφαλίζοντας μια εμπειρία σαφάρι που θα μείνει αξέχαστη σε όποιον τις επισκεφτεί.

Στο κέντρο των τριών κατοικιών, υπάρχει ένα κτίριο το οποίο περιλαμβάνει ένα μεγάλο σαλόνι, μπαρ, τραπεζαρία και γκουρμέ κουζίνα. Κάθε ιδιωτική κατοικία διαθέτει εσωτερικούς χωρους με μοναδική διακόσμηση και μια εκτεταμένη ηλιόλουστη βεράντα με θερμαινόμενη πισίνα και άφθονους χώρους καθιστικού.

Τα πολυτελή ιδιωτικά σπίτια μπορούν να φιλοξενήσουν έως και 8 άτομα, και συνοδεύονται από ένα ηλεκτρικό όχημα και έναν προσωπικό οδηγό, για να μπορούν οι επισκέπτες να απολαύσουν την άγρια φύση κατά την διάρκεια της διαμονής τους.

Σε μια προσπάθεια να προστατευθεί αυτό το παρθένο τοπίο, το θέρετρο λειτουργεί εξ ολοκλήρου με ηλιακή ενέργεια και το νερό του ανακυκλώνεται για να μειώθεί η κατανάλωση.

cheetahplains.com


Διαβάστε επίσης: Ένα απίστευτο θέρετρο για αυτούς που λατρεύουν το κρασί

Share.

Comments are closed.