Το μέρος που οι λάτρεις του κρασιού μπορούν να ζήσουν μία μοναδική γευστική εμπειρία

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μια επίσκεψη στην φημισμένη Κοιλάδα Νάπα είναι απαραίτητη αν βρεθείς στο Σαν Φρανσίσκο ή γενικότερα στην Βόρεια Καλιφόρνια. Eίναι ένα πανέμορφο μέρος, μακριά απο τον θόρυβο της πόλης, με καταπράσινες πεδιάδες, μοσχοβολιστά αμπέλια, ανθισμένους λόφους και με μια μαγευτική, γαλήνια ατμόσφαιρα.

Κρυμμένο στην καρδιά του Ράδερφορντ στην Κοιλάδα Νάπα και πάνω σε στρέμματα εξαιρετικά όμορφης γης, βρίσκεται το Quintessa Estate Winery που σχεδιάστηκε από τους Walker Warner Architects. Πρόκειται για ένα γραφικό οινοποιείο, το οποίο καλεί τους λάτρεις του κρασιού να ζήσουν μια μοναδική γευστική εμπειρία. Ο τρόπος με τον οποίο το κτίριο στέκεται απρόσκοπτα πάνω στην ανατολική πλευρά ενός λόφου, δείχνει ότι είναι ένα οινοποιείο αφιερωμένο στο φυσικό περιβάλλον.

Σήμερα στην ιδιοκτησία των 1.130 στρεμμάτων, φυτεύονται ποικιλίες για Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc, Petit Verdot και Carmenère. Οι επισκέπτες θα πρέπει να επικοινωνούν εκ των προτέρων πριν το επισκεφτουν για να κλείσουν ραντεβού.

Δείτε παρακάτω το πανέμορφο οινοποιείο και σιγουρευτείτε οτι θα το επισκεφτείτε αν ποτέ βρεθείτε στο μέρος που παράγονται τα καλύτερα κρασιά της Καλιφόρνιας και κάποια απο τα καλύτερα κρασιά του κόσμου.


Διαβάστε επίσης: Η μαγευτική κατοικία του Ρόμπερτ Ρεντφορντ στην κοιλάδα Νάπα

Share.

Comments are closed.