Το Garzon Hotel & Restaurant σε ένα χωριό της Ουρουγουάης

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Francis Mallmann που είναι γνωστός για τις μεθόδους μαγειρικής του, αναζωογονεί ένα απομακρυσμένο χωριό της Ουρουγουάης με το Garzon Hotel & Restaurant. Το μέρος, το οποίο φιλοξενεί σήμερα μόλις 200 κατοίκους, έγινε μια εξαιρετικά αποκλειστική απόδραση.

Στην καρδιά του χώρου βρίσκεται η τραπεζαρία, όπου ο σεφ της Παταγονίας παρουσιάζει το παραδοσιακό αργεντίνικο στυλ του με ένα μενού που είναι βασισμένο σε όλα τα είδη τοπικών προϊόντων και ψαριών από τον Ατλαντικό Ωκεανό. Ο φούρνος, η σχάρα και οι εστίες τροφοδοτούνται με φωτιά απο ξύλο, η οποία δίνει προσωπικότητα στα πιάτα του.

Τα πέντε δωμάτια του πανδοχείου στεγάζονται στο εγκαταλελειμμένο κατάστημα γενικού εμπορίου και μοιράζονται την ίδια γραφική γοητεία με το τοπίο γύρω του. Καθένα διαθέτει ένα king-size κρεβάτι, τζάκι με ξύλα και θέα στον κήπο και την πισίνα.

Το ακίνητο το αισθάνεται κάποιος περισσότερο ως bed and breakfast παρά ως ένα boutique hotel, στο οποίο οι πελάτες αναμειγνύονται τις βραδινές ώρες πίνοντας κοκτέιλ και τρώγωντας εξαιρετικά γεύματα. Οι επισκέπτες έχουν επίσης την δυνατότητα να κάνουν ιππασία και ποδηλασία στην λοφώδη ύπαιθρο.

Share.

Comments are closed.