Το ειδυλλιακό Daydream Island Resort άνοιξε ξανά τις πόρτες του

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Φανταστείτε ένα ειδυλλιακό μέρος πέρα ​​από τον ορίζοντα…

Μετά από μια εκτεταμένη ανάπλαση διάρκειας δύο χρόνων, το θέρετρο Daydream Island που βρίσκεται μεταξύ των Whitsundays islands στην Αυστραλία, ξανανοίγει τι πόρτες του και προσφέρει 277 ανακαινισμένα μοντέρνα δωμάτια και σουίτες με την επιλογή διασύνδεσης των δωματίων για οικογένειες. Το καθένα είναι ένα σύγχρονο μίγμα δροσερών γκρίζων και απαλών ουδέτερων τόνων που δημιουργούν μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα για τους επισκέπτες.

Η ανακαίνιση είχε επίσης ως αποτέλεσμα την δημιουργία νέων εστιατορίων, μπαρ, υπαίθριου κινηματογράφου και τριών πισινών, όλες με θέα τον Μεγάλο Κοραλλιογενή Ύφαλο, ο οποίος είναι ο μεγαλύτερος κοραλλιογενής ύφαλος στον κόσμο και βρίσκεται στη Θάλασσα των Κοραλλίων, έξω από τις ακτές του Κουίνσλαντ της βορειοανατολικής Αυστραλίας.

Δεν χρειάζετε να πάτε πολύ μακριά για να απολαύσετε την θαλάσσια ζωή, καθώς ο Living Reef κάνει την επιστροφή του στο νησί με ακόμη μεγαλύτερη χωρητικότητα από πριν, με την ελεύθερη μορφή μιας λιμνοθάλασσας κοραλλιών 200 ​​μέτρων γύρω από το κεντρικό κτίριο και επιτρέπει στους επισκέπτες να ενταχθούν σε μια ομάδα θαλάσσιων βιολόγων και να εξερευνήσουν πάνω από 100 είδη θαλάσσιων πλασμάτων.


Περισσότερες πληροφορίες για κρατήσεις εδώ.

Photos: Daydream Island Resort

Share.

Comments are closed.