Το ειδυλλιακό Daydream Island Resort άνοιξε ξανά τις πόρτες του

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Φανταστείτε ένα ειδυλλιακό μέρος πέρα ​​από τον ορίζοντα…

Μετά από μια εκτεταμένη ανακαίνιση διάρκειας δύο ετών, το θέρετρο Daydream Island που βρίσκεται μεταξύ των Whitsunday Islands στην Αυστραλία, άνοιξε ξανά τις πόρτες του και προσφέρει 277 ανακαινισμένα μοντέρνα δωμάτια και σουίτες, με την επιλογή διασύνδεσης των δωματίων για οικογένειες. Το καθένα είναι ένα σύγχρονο μίγμα από γκρίζους και απαλούς ουδέτερους τόνους, δημιουργώντας μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα για τους επισκέπτες.

Η ανακαίνιση είχε επίσης ως αποτέλεσμα την δημιουργία νέων εστιατορίων, μπαρ, υπαίθριου κινηματογράφου και τριών πισινών, όλες με θέα τον Μεγάλο Κοραλλιογενή Ύφαλο, ο οποίος είναι ο μεγαλύτερος κοραλλιογενής ύφαλος στον κόσμο και βρίσκεται στη Θάλασσα των Κοραλλίων, έξω από τις ακτές του Κουίνσλαντ της βορειοανατολικής Αυστραλίας.

Δεν χρειάζεται να πάτε πολύ μακριά για να απολαύσετε την θαλάσσια ζωή, καθώς γύρω από το κεντρικό κτίριο υπάρχει μια κοραλλιογενής λιμνοθάλασσα 200 ​​μέτρων με πάνω από 100 είδη θαλάσσιων πλασμάτων, την οποία οι επισκέπτες του ξενοδοχείου μπορούν να εξερευνήσουν μέσω οργανωμένων εκδρομών που γίνονται από μια ομάδα θαλάσσιων βιολόγων.

Δείτε παρακάτω μερικές φωτογραφίες του πανέμορφου resort:


daydreamisland.com

Share.

Comments are closed.