Το club KAOS μόλις άνοιξε τις πόρτες του στην “Πόλη της Αμαρτίας”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το Palms Casino Resort στο Λας Βέγκας ανοίγει τις πόρτες του νέου πολυτελές club του με την ονομασία KAOS, το οποίο δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της ανακαίνισης του ξενοδοχείου ύψους 690 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το KAOS αποτελείται ένα dayclub 6.782 τετραγωνικών μέτρων και ένα nightclub 2.694 τετραγωνικών μέτρων, και διαθέτει 30 ολοκαίνουργιες πισίνες – τον μεγαλύτερο αριθμό πισίνων σε οποιοδήποτε θέρετρο στη Βόρεια Αμερική.

Το πολυεπίπεδο dayclub σχεδιάστηκε από το Friedmutter Group Las Vegas και διαθέτει δύο κύριες πισίνες, πολλές πλευρικές πισίνες και 39 καμπάνες, πολλές από τις οποίες έχουν τη δική τους ιδιωτική πισίνα.

Το nightclub σχεδιάστηκε από το Rockwell Group, το οποίο σχεδίασε επίσης μερικές νέες θεματικές σουίτες του Palms, συμπεριλαμβανομένης της διώροφης σουίτας Hardwood, η οποία διαθέτει ένα ασπρόμαυρο γήπεδο μπάσκετ.

Στο επίκεντρο του χώρου και μέσα σε μια από τις κύριες πισίνες, βρίσκεται ένα τεράστιο μπρούτζινο γλυπτό 18 μέτρων απο τον καλλιτέχνη Damien Hirst με τίτλο “Demon with Bowl” και ένα άλλο γλυπτό 7 μέτρων του καλλιτέχνη το οποίο ονομάζεται “The Warrior and the Bear”.

Το club προσφέρει επίσης ένα τρελό πακέτο Σαββατοκύριακου αξίας $ 1 εκατομμυρίου που ονομάζεται KAOS Theory, το οποίο περιλαμβάνει πολλαπλές σπάνιες φιάλες σαμπάνιας Ace of Spades και Dom Perignon, καθώς και μια παραμονή 3 διανυκτερεύσεων στην Empathy Suite – την πιο ακριβή σουίτα στο κόσμο με $ 100.000 ανά διανυκτέρευση, με minimum τις δύο διανυκτερεύσεις.

Το KAOS άνοιξε επίσημα στις 4 Απριλίου, ενώ αυτό Σαββατοκύριακο θα περιλαμβάνει παραστάσεις από καλλιτέχνες όπως οι Alicia Keys, Marshmello, Cardi B και Travis Scott.

Share.

Comments are closed.