Σου δίνουμε ακόμα έναν λόγο να κάνεις ένα ταξίδι στην έρημο!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το αρχιτεκτονικό στούντιο Anarchitect έχει μετατρέψει μερικά πέτρινα κτίρια στους πρόποδες του βουνού Alvaah στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, στο Al Faya Lodge, ένα πανέμορφο boutique ξενοδοχείο στο Εμιράτο του Sharjah.

Τα πέτρινα κτίρια που χτίστηκαν πριν από μισό αιώνα, κάποτε φιλοξενούσαν μια κλινική και ένα παντοπωλείο, και βρίσκονταν δίπλα σε μία από τις πρώτες αντλίες πετρελαίου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Τώρα έχουν ανακαινιστεί και φιλοξενούν αυτό το εξαιρετικά πολυτελές καταφύγιο, το οποίο διαθέτει σπα με θαλασσινό νερό.

Το εσωτερικό των κτιρίων έχει μετατραπεί σε πέντε σύγχρονα δωμάτια τα οποία διαθέτουν πλούσια επένδυση από ξύλο τικ. Κάθε δωμάτιο διαθέτει τον δικό του φεγγίτη για να μπορούν οι επισκέπτες να ατενίζουν τα άστρα πριν πέσουν για ύπνο.

Στο κεντρικό κτίριο του ξενοδοχείου υπάρχει η τραπεζαρία, η αίθουσα υποδοχής, η βιβλιοθήκη, μια βεράντα στον τελευταίο όροφο και μια εξωτερική εστία φωτιάς, όπου μπορούν οι επισκέπτες να συγκεντρώνονται τις βραδινές ώρες και να κάνουν μια ανασκόπηση της ημέρας που πέρασε.

Ένα νέο κτίριο δίπλα στο ξενοδοχείο στεγάζει ένα σπα με θαλασσινό νερό και μια υπαίθρια πισίνα. Ο χώρος της πισίνας προστατεύεται από ατσάλινες πόρτες, οι οποίες φιλτράρουν το φως του ήλιου όταν είναι κλειστές, αλλά όταν ανοίγουν προσφέρουν ανεμπόδιστη θέα στο απέραντο τοπίο της ερήμου.

myskhotels.com


Διαβάστε επίσης: Δείτε το χλιδάτο ξενοδοχείο στο Μαϊάμι που άνοιξε ο Φαρέλ Γουίλιαμς

Share.

Comments are closed.