Πόσο κοστίζει μια ιδιωτική ξενάγηση στο Λούβρο;

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Δεν χρειάζεται να είστε διάσημο ζευγάρι απο την Αμερική για να αποκτήσετε αποκλειστική πρόσβαση στο Λούβρο, αλλά θα πρέπει να πληρώσετε όσο και αυτό. Το σπίτι της «Mona Lisa», το μεγαλύτερο μουσείο τέχνης στον κόσμο, προσφέρει μια ξεχωριστή ξενάγηση στη φημισμένη συλλογή του, για όσους ζητάνε αποκλειστικότητα και μοναδική προνομιακή εξυπηρέτηση.

Η εμπειρία ξεκινά με ένα Tesla το οποίο θα σας μεταφέρει από το ξενοδοχείο σας στην γυάλινη πυραμίδα του I.M. Pei. Από εκεί, θα οδηγηθείτε σε μια ιδιωτική, after-hours, περιήγηση – που σημαίνει ότι δεν θα υπάρχουν τουρίστες – που ξεκινάει από το μεσαιωνικό τμήμα. Για τα επόμενα 90 λεπτά, ένας ιστορικός θα σας ξεναγήσει μαζί με άλλους τρεις επισκέπτες, σε έργα όπως την επιβλητική «Νίκη της Σαμοθράκης» και την «Αφροδίτη της Μήλου». Η νύχτα τελειώνει στη γέφυρα Pont des Arts, όπου οι επισκέπτες επιβιβάζονται σε ιδιωτικό σκάφος με κατεύθυνση προς τον ποταμό Σηκουάνα.

Η ιδιωτική ξενάγηση αυτή κοστίζει € 30.000, όπου μέχρι και τέσσερα άτομα μπορούν να γνωρίσουν το Λούβρο με αυτό τον παράδοξο τρόπο. Σε σύγκριση με την φιλική τιμή των 15 € ανά άτομο για την απλή είσοδο στο Μουσείο, είναι μια σημαντικά μεγάλη δαπάνη.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Share.

Comments are closed.