Οποιοσδήποτε μπορεί να ταξιδέψει στο διάστημα το 2024 με μόλις 50.000 δολάρια!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Θέλετε να πάτε στο διάστημα τουλάχιστον μία φορά στη ζωή σας; Αυτή η εταιρεία σχεδιάζει να προσφέρει διαστημικά ταξίδια στο κοινό σε σχετικά προσιτές τιμές. Επιπλέον, οι πτήσεις ξεκινούν σε μόλις δύο χρόνια…

Εδώ και 60 χρόνια οι άνθρωποι ονειρεύονται να ταξιδέψουν στο διάστημα, κάτι που πλέον είναι εφικτό, χάρη στους Έλον Μασκ, Ρίτσαρντ Μπράνσον και Τζεφ Μπέζος, οι οποίοι με τις αντίστοιχες αεροδιαστημικές εταιρείες τους, SpaceX, Virgin Galactic και Blue Origin, βρίσκονται στην διαδικασία να κάνουν τον διαστημικό τουρισμό προσβάσιμο. Αλλά αυτή τη στιγμή, τα εισιτήρια είναι πολύ ακριβά, αν αναλογιστεί κανείς ότι μια πτήση 90 λεπτών με την Virgin Galatic κοστίζει 450.000 δολάρια.

World View

Ωστόσο, υπάρχει μια φθηνότερη επιλογή διαθέσιμη για όσους θέλουν να ταξιδέψουν στο διάστημα στο εγγύς μέλλον. Η World View προσφέρει τώρα εμπορικές πτήσεις στην «άκρη του διαστήματος» έναντι 50.000 δολαρίων ανά θέση. Οι πτήσεις θα κυμαίνονται από 6-12 ώρες ως προς τη συνολική διάρκεια. Ο χρόνος για να βρεθούν οι επιβάτες στο διάστημα θα είναι περίπου 2 ώρες, και στη συνέχεια, θα μπορούν να δουν την απίστευτη θέα της Γης από ένα αεροσκάφος – που είναι ένα στρατοσφαιρικό μπαλόνι -, το οποίο θα ‘επιπλέει’ για 3-4 ώρες πριν επιστρέψει στη Γη.

World View

Μετά την απογείωση οι επιβάτες θα μπορούν να κινούνται μέσα στο σκάφος, το οποίο διαθέτει κλιματιζόμενη καμπίνα υπό πίεση, μεγάλα παράθυρα που προσφέρουν θέα 360 μοιρών και εργονομικά ανακλινόμενα καθίσματα. Θα μπορούν επίσης να απολαύσουν ένα γεύμα από τις διαθέσιιμες επιλογές, καθώς και κάποιο ποτό.

World View

Οι πτήσεις της World View θα γίνονται από διάφορα εμβληματικά μέρη. Το 2024 θα γίνονται από το Γκραντ Κάνυον στις ΗΠΑ και τον Μεγάλο Κοραλλιογενή Ύφαλο στην Αυστραλία, και στην συνέχεια, από το 2025 και μετά, οι επιβάτες μπορούν επίσης να επιλέξουν να αναχωρήσουν από το Σερενγκέτι στην Κένυα, την Αμαζονία στη Βραζιλία, τις Πυραμίδες της Γκίζας της Αιγύπτου, το Σινικό Τείχος της Μογγολίας ή από το μέρος που εμφανίζεται το Βόρειο Σέλας στην Νορβηγία.

Αν ενδιαφέρεστε λοιπόν να διαγράψετε το “ταξίδι στο διάστημα” από την bucket list σας, μπορείτε να κάνετε κράτηση εισιτηρίου με προκαταβολή 500 δολάρια εδώ.


Διαβάστε επίσης: 10 μέρη που κινδυνεύουν να εξαφανιστούν ή να αλλοιωθούν τις επόμενες δεκαετίες!

Share.

Comments are closed.