Η Uber επεκτείνει τις υπηρεσίες της από την Γη στον ωκεανό

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Uber επεκτείνει τις υπηρεσίες της από την Γη στον ωκεανό και σας δίνει την ευκαιρία να εξερευνήσετε τον Μεγάλο Κοραλλιογενή Ύφαλο.

Η εταιρεία ξεκίνησε μια νέα υπηρεσία αυτή την εβδομάδα, η οποία ονομάζεται “scUber” και θεωρείται ως “η πρώτη υποθαλάσσια rideshare εμπειρία παγκοσμίως”. Tο να απολαύσει κανείς όμως μια υποθαλάσσια διαδρομή, δεν είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται.

Η υπηρεσία scUber θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά από τις 27 Μαΐου έως τις 18 Ιουνίου 2019, και θα προσφέρει στους επιβάτες της την ευκαιρία να εξερευνήσουν το Μεγάλο Κοραλλιογενή Ύφαλο της Αυστραλίας. Οι χρήστες της Uber στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας, θα είναι σε θέση να κλείσουν μια υποβρύχια βόλτα απευθείας μέσω της εφαρμογής. Οι χρήστες όμως άλλων χωρών, θα πρέπει να πάρουν μέρος σε έναν διαγωνισμό που διοργανώνει η Uber, ο οποίος περιλαμβάνει ένα ταξίδι πέντε ημερών στο Κουίνσλαντ και μια υποβρύχια βόλτα στον παγκοσμίου φήμης ύφαλο.

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι όλα τα έσοδα θα πάνε στους πολίτες του Μεγάλου Κοραλλιογενή Υφάλου, για περαιτέρω προστασία του ευαίσθητου οικοσυστήματος.

Share.

Comments are closed.