Η θέα αυτού του ξενοδοχείου σου κόβει πραγματικά την ανάσα!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Τοποθετημένο στην κορυφή ενός βουνού στην επαρχία Hunan της Κίνας βρίσκεται το Eagle Rock Cliffs, ένα νέο πολυτελές ξενοδοχείο το οποίο αποτελεί την τρίτη φάση του Pingjiang Homey Wild Luxury Hotel και προσφέρει μοναδική θέα στα ποτάμια, τα γύρω βουνά και τα δάση από μπαμπού.

Το Eagle Rock Cliffs αποτελείται από τρεις νέες διακριτικές δομές: το Dinghui, το Yanshang και το Ziyahui. Το Dinghui, το οποίο είναι το μεγαλύτερο κτίριο και στεγάζει τις σουίτες και μια πισίνα υπερχείλησης, έχει μακρόστενο σχήμα και είναι τοποθετημένο στην κορυφή του βουνού. Το Yanshang είναι μια ωοειδής δομή στην κορυφή ενός μικρού λόφου και διαθέτει επιπλέον δωμάτια γύρω από ένα αίθριο, μια μικρή πισίνα στον τελευταίο όροφο και χώρους τραπεζαρίας στο ισόγειο. Τέλος, το Ziyahui είναι μια κυκλική ξύλινη δομή όπου χρησιμοποιείται αποκλειστικά ως χώρος εκδηλώσεων.

Κάθε δομή του Eagle Rock Cliffs είναι ενσωματωμένη στο γύρω βραχώδες ορεινό τοπίο, καθώς οι αρχιτέκτονες χρησιμοποίησαν την υπάρχουσα τοπογραφία της περιοχής για τον σχεδιασμό τους αλλά και τοπικά υλικά για την κατασκευή τους. Όλες οι δομές διαθέτουν παράθυρα από το δάπεδο ως την οροφή και βεράντες, με απέραντη θέα στο γύρω τοπίο.


vagueedge.com

Share.

Comments are closed.