Εσείς θα δίνετε 750 ευρώ για να περάσετε μια νύχτα σε αυτό το ρομαντικό καταφύγιο;

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Τοποθετημένο σε 600 περίπου στρέμματα ανομοιογενούς εδάφους κατά μήκος μιας ακτής της Αυστραλίας, βρίσκεται το The Range, ένα υπέροχο καταφύγιο το οποίο διαθέτει κομψό και σύγχρονο σχεδιασμό, ενώ προσφέρει πανοραμική θέα στον ωκεανό και το γύρω φυσικό περιβάλλον.

Το ρομαντικό ξύλινο καταφύγιο διαθέτει δύο υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο και έναν μεγάλο ενιαίο χώρο, ο οποίος περιλαμβάνει ένα μεγάλο καθιστικό, μια τραπεζαρία και μια κουζίνα εξοπλισμένη με τοπικά βιολογικά προϊόντα. Στον κυρίως χώρο του καθιστικού υπάρχει ένα αναρτημένο τζάκι, ενώ πίσω του υπάρχει μια τζαμαρία από το δάπεδο μέχρι την οροφή, η οποία διαθέτει χάλκινες περσίδες που όταν ανοίγουν αποκαλύπτουν το παράκτιο τοπίο.

Παράπλευρα του καθιστικού οι γυάλινες πόρτες ανοίγουν σε δύο ξύλινες βεράντες. Από την μια οι επισκέπτες μπορουν να απολαύσουν την θέα στο βουνό, ενώ από την άλλη έχουν την δυνατότητα να κολυμπήσουν σε μια πισίνα με απεριόριστη θέα στην παραλία Werri. Τέλος, οι επισκέπτες μπορούν να περιπλανηθούν στην ακτή και να απολαύσουν την ιδιωτική παραλία.

Περισσότερες πληροφορίες στο dovecote.com


Διαβάστε επίσης: 12 φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι η Ελβετία είναι η χειμερινή Wonderland

Share.

Comments are closed.