Ένας πρώην πύργος ελέγχου μετατράπηκε σε έναν εντυπωσιακό ξενώνα!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

To HMS Owl είναι ένας πρώην πύργος ελέγχου του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στα Χάιλαντς της Σκωτίας, ο οποίος μεταμορφώθηκε από ένα ζευγάρι σε μια πανέμορφη κατοικία με βιομηχανικό στυλ.

“465 τετραγωνικά μέτρα Μπρουταλισμού” είναι ο τρόπος με τον οποίο ο Τζάστιν Χούπερ και η Σάρλοτ Σέντον περιγράφουν το νέο τους σπίτι. Ο πύργος ανακαλύφθηκε τυχαία από την Σάρλοτ και ήταν ακριβώς αυτό που έψαχναν, δηλαδή ένα κτίριο βιομηχανικού στυλ το οποίο όσο πιο ερειπωμένο ήταν, τόσο το καλύτερο. Οι ιδιοκτήτες του “αγκάλιασαν” το εγκαταλελειμμένο κέλυφος του και δημιούργησαν ένα εντυπωσιακό καταφύγιο.

Το κτίριο είχε παραμείνει εγκαταλελειμμένο για δεκαετίες και το ζευγάρι ανέλαβε την ανακαίνιση του, η οποία τους πήρε περίπου 5 χρόνια, ωστόσο κατάφεραν να διατηρήσουν ανέπαφη τη γοητεία της εποχής του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Το εξωτερικό του κτιρίου διαθέτει μια μαύρη ματ επίστρωση, η οποία το κάνει να είναι μια σκιερή παρουσία ανάμεσα στο καταπράσινο τοπίο. Τα αρχικά χαλύβδινα παράθυρα παρέμειναν εντός των εκτεθειμένων τοίχων από τούβλο, ενώ μια συλλογή από έπιπλα αντίκες και φωτιστικά εργοστασιακού στυλ, συμπληρώνουν όμορφα αυτό το κειμήλιο από το παρελθόν.

Οι επισκέπτες διαμένουν στο δωμάτιο του ανωτέρου επιπέδου το οποίο διαθέτει δικό του μπάνιο, και μπορούν να απολαύσουν σουρεαλιστικά ηλιοβασιλέματα από το king-size κρεβάτι τους. Ένα νόστιμο ζεστό πρωινό είναι διαθέσιμο κατόπιν αιτήματος, καθώς και η πρόσβαση στο καθιστικό.

Το κόστος της διαμονής είναι 87 ευρώ / βραδιά. Κάντε κράτηση εδώ.


Διαβάστε επίσης: Μια αποθήκη 100 χρόνων στην Ίμπιζα μετατράπηκε σε μια απίστευτη κατοικία

Share.

Comments are closed.