Ένα πολυτελές θέρετρο για όσους είναι λάτρεις του κρασιού

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το πολυτελές θέρετρο Montage Healdsburg στην Βόρεια Καλιφόρνια, βρίσκεται σε ένα οικόπεδο 1.044 στρεμμάτων στην καρδιά της κομητείας Sonoma και περιβάλλεται από λόφους, αλλά και από αμπελώνες που καλύπτουν μια έκταση περίπου 62 στρεμμάτων.

Το θέρετρο διαθέτει 130 δωμάτια σε στυλ μπανγκαλόου και 40 κατοικίες, οι οποίες διατίθενται προς πώληση. Οι 25 από τις 40 κατοικίες είναι ήδη έτοιμες – με το κλειδί στο χέρι – και οι τιμές τους ξεκινούν από 5,25 εκατ. δολάρια, ενώ οι υπόλοιπες προορίζονται για αυτούς που θέλουν να τις κατασκευάσουν σύμφωνα τα δικά τους γούστα και οι τιμές τους ξεκινούν από 1,35 εκατ. δολάρια.

Παρά τον μεγάλο αριθμό των δωματίων, το πολυτελές θέρετρο, το οποίο σχεδιάστηκε από τους Le Architects, Delawie Architects και EDG Design, έχει μικρό περιβαλλοντικό αποτύπωμα και βοηθά στη διατήρηση και την προστασία της γύρω περιοχής.

Το highlight του ξενοδοχείου είναι ένας αυτόνομος και πολύ ιδιωτικός ξενώνας 427 τετραγωνικών μέτρων με θέα το όρος St. Helena και τους αμπελώνες της κοιλάδας Alexander. Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια και η τιμή ανά διανυκτέρευση ξεκινά από 10.000 δολάρια εκτός σεζόν και φτάνει τα 15.000 δολάρια. Τα υπόλοιπα δωμάτια του θερέτρου έχουν μέγεθος από 55 έως 110 τετραγωνικά μέτρα και οι τιμές τους ξεκινούν από 645 δολάρια/διανυκτέρευση τις καθημερινές και 745 δολάρια το σαββατοκύριακο.

Το θέρετρο διαθέτει δύο πισίνες με θέα τους αμπελώνες, ένα τεράστιο σπα που περιλαμβάνει γυμναστήριο, αίθουσες περιποίησης και σαλόνι, και εστιατόρια με εποχιακή κουζίνα και μια ποικιλία εξαιρετικών κρασιών.

Οι λάτρεις του κρασιού έχουν την δυνατότητα να κλείσουν ιδιωτικές εμπειρίες γευσιγνωσίας και να περιηγηθούν στους αμπελώνες του θερέτρου με ντόπιους οινοποιούς.

Photos: Christian Horan


Διαβάστε επίσης: Ένα απίστευτο μέρος στην κοιλάδα Νάπα που αξίζει να επισκεφτείτε το 2020

Share.

Comments are closed.