Ένα πλωτό κάμπινγκ για όσους θέλουν να κάνουν εναλλακτικές διακοπές

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

To περασμένο καλοκαίρι η Ika Merlin και ο Tobias Knockaert δημιούργησαν το Boomkamp, ​​ένα συγκρότημα έξι κομψών δεντρόσπιτων για όσους λατρεύουν την φύση και την περιπέτεια. Τώρα επέστρεψαν με ένα άλλο φανταστικό project, το Vlotkamp, ​​ένα πλωτό κάμπινγκ που αποτελείται από οκτώ σχεδίες και είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους πρώτους του επισκέπτες.

Οι σχεδίες του Vlotkamp είναι τοποθετημένες στη μέση μιας λίμνης στον μικρό βελγικό δήμο Zuienkerke, και είναι προσβάσιμες από την ακτή με κανό. Κάθε σχεδία είναι εξοπλισμένη με παλιά, κενά βαρέλια και ελαστικά για την αποφυγή πιθανών συγκρούσεων με κανό ή άλλα εμπόδια, και είναι αγκυροβολημένη μόνο σε μια γωνία.

Κάθεμια αποτελείται από μια ειδική σκηνή από καμβά που είναι τοποθετημένη σε μια ξύλινη αποβάθρα και περιλαμβάνει έναν άνετο κυκλικό king-size κρεβάτι. Οι σχεδίες είναι επίσης εξοπλισμένες με ένα τραπέζι και δύο καρέκλες εξωτερικού χώρου, αλλά και μια τουαλέτα έκτακτης ανάγκης.

Οι επισκέπτες του Vlotkamp μπορούν να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες του μπαρ και του ξενοδοχείου στην όχθη της λίμνης.

Εάν δεν έχετε σχεδιάσει ακόμα τις καλοκαιρινές σας διακοπές, σας προτείνουμε να ρίξετε μια ματιά στην ιστοσελίδα του Vlotkamp εδώ.


Διαβάστε επίσης: Το ιδιωτικό νησί που όλοι θα θέλαμε να κάνουμε διακοπές αυτό το καλοκαίρι!

Share.

Comments are closed.