Ένα πανέμορφο ξενοδοχείο που θα σας μεταφέρει κατευθείαν στην Κούβα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Όποιος περάσει μια νύχτα στο Life House στη Μικρή Αβάνα του Μαϊάμι, νιώθει περισσότερο σαν να είναι φιλοξενούμενος σε ένα αρχοντικό κάποιου πλουσίου και όχι σε ένα boutique ξενοδοχείο.

Καθώς περπατάτε στο παλιό αρχοντικό της δεκαετίας του 1920, η πλούσια βλάστηση και η ροζ μαρμαροκονία σας μεταφέρουν κατευθείαν στην Κούβα. Στο εσωτερικό, τα 33 δωμάτια είναι διαμορφωμένα έτσι ώστε να περιγράφουν τις περιπέτειες ενός κοσμικού ταξιδιώτη με μια συλλογή τοπικών έργων τέχνης, ενώ διαθέτουν vintage κατά παραγγελία έπιπλα, ντους βροχής, προϊόντα Le Labo και πολυτελή λευκά είδη. Εκτός από ένα καφέ στο λόμπι, το ξενοδοχείο στεγάζει επίσης το Terras, ένα εστιατόριο στον τελευταίο όροφο με απέραντη θέα στον ορίζοντα του Μαϊάμι, το οποίο σερβίρει πιάτα λατινοαμερικάνικου στιλ.

Η Μικρή Αβάνα είναι το πολύχρωμο κέντρο του ισπανικού πολιτισμού στο Μαϊάμι. Η περιοχή είναι γεμάτη με καφέ, εστιατόρια και αγορές εμπνευσμένες από την Λατινική Αμερική, που δίνουν χώρο και φωνή σε όλα τα διαφορετικά υπόβαθρα που έχουν ριζώσει στη γειτονιά.

lifehousehotels.com


Διαβάστε επίσης: Μια πρώην φυλακή στο Εδιμβούργο μετατράπηκε σε έναν υπέροχο ξενώνα

Share.

Comments are closed.