Το Beach House είναι πανέμορφο παραθαλάσσιο καταφύγιο στο Βίρτζιν Γκόρντα, το τρίτο μεγαλυτερο νησί των Βρετανικών Παρθένων Νήσων, και αυτή την στιγμή διατίθεται προς ενοικίαση, με την τιμή ανά διανυκτέρευση να ξεκινά  βραδιάς από 4.550 δολάρια

Το μοντέρνο ακίνητο των 540 τετραγωνικών μέτρων, βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τα κρυστάλλινα νερά της Καραϊβικής και είναι ιδανικό για όσους ψάχνουν ένα μέρος να απομονωθούν. Στην είσοδο του σπιτιού υπάρχει ένα μεγάλο αίθριο με δύο μεγάλα χάλκινα γλυπτά από τον Βρετανό καλλιτέχνη Simon Gudgeon, τα οποία είναι τοποθετημένα μέσα σε μια μικρή πισίνα.

Μόλις ανοίξει κανείς την μεγάλη ξύλινη πόρτα της κατοικίας, συναντά ένα μεγάλο ενιαίο χώρο που περιλαμβάνει σαλόνι, κουζίνα και τραπεζαρία. Οι συρόμενες γυάλινες πόρτες στο σαλόνι οδηγούν σε μια μεγάλη βεράντα που περιλαμβάνει μια πισίνα υπερχείλησης, χώρους καθιστικού και μια εξωτερική εστία φωτιάς, και έχει ως θέα την παραλία με την λευκή άμμο και τον κόλπο Oil Nut.

Η κατοικία διαθέτει έξι υπνοδωμάτια, δύο εκ των οποίων είναι master και περιλαμβάνουν ιδιωτική βεράντα και υπαίθριο ντους.

Δείτε μερικές φωτογραφίες του Beach House παρακάτω:


Διαβάστε επίσης: Αυτή κατοικία μοιάζει να είναι βγαλμένη από ταινία επιστημονικής φαντασίας