Ένα ξενοδοχείο που είναι πραγματικά “μοναδικό”!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το Hotel Unique στο Σάο Πάολο, είναι ένα μέρος όπου η αρχιτεκτονική, η τέχνη, ο σχεδιασμός, η μόδα, η γαστρονομία, η μουσική και οι εξαιρετικές υπηρεσίες, αποτελούν μέρος μιας πρωτοποριακής ξενοδοχειακής κουλτούρας που εμπνέει κάθε φιλοξενούμενο.

Πρόκειται για ένα ξενοδοχείο το οποίο διαθέτει μια αρκετά ιδιόμορφη σχεδίαση, η οποία αν και δεν είναι πολύ λειτουργική, είναι αυτή που το κάνει τόσο μοναδικό. Τα δωμάτια του ξενοδοχείου ανταποκρίνονται κατάλληλα στην καμπυλότητα του κτιρίου με κεκλιμένους τοίχους – κάτι που είναι περιττό, ωστόσο δείχνει πολύ cool.

Κάθε δωμάτιο διαθέτει μοντέρνα επίπλωση, πολυτελή κλινοσκεπάσματα, προϊόντα περιποίησης Acqua di Parma, LCD τηλεόραση, κλιματισμό και πολλές άλλες παροχές. Σε κάθε επισκέπτη παρέχεται ένα smartphone με ένα προπληρωμένο data plan, το οποίο μπορεί να το χρησιμοποιεί για να ερχεται σε επαφή με την reception ανά πάσα ώρα και στιγμή, και φυσικά για να το έχει μαζί του όταν εξερευνά το Σάο Πάολο.

Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μια σύγχρονη κουζίνα στο Skye Restaurant & Bar, ακούγοντας lounge μουσική και θαυμάζοντας τη θέα στην πόλη ή να πιουν ένα εξωτικό ποτό στο μπαρ του ξενοδοχείου.

Δεν είναι για όλους, αλλά αν θέλετε ένα ξενοδοχείο που έχει “προσωπικότητα”, μην κοιτάξετε αλλού!


Διαβάστε επίσης: Η φυλακή του 19ου αιώνα που μετατράπηκε σε ένα απίστευτο ξενοδοχείο

Share.

Comments are closed.