Ένα από τα πιο εντυπωσιακά ξενοδοχεία που έχουμε δει!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το Amangiri είναι μακράν το πιο εντυπωσιακό θέρετρο που χτίστηκε σε αμερικανικό έδαφος τον 21ο αιώνα. Χρειάστηκαν 10 χρόνια και μια πράξη του Κονγκρέσου για να δημιουργηθεί αυτό το μεγαλοπρεπές ξενοδοχείο με μινιμαλιστικό στυλ στο πιο εντυπωσιακό ερημικό σκηνικό των ΗΠΑ.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό, το οποίο μοιάζει με σεληνιακό τοπίο, στα σύνορα της Αριζόνα με την Γιούτα, ανάμεσα σε τεράστιους βραχώδεις σχηματισμούς, οροπέδια και απόκρημνους λόφους ψαμμίτη με επίπεδες κορφές, με τον μεγαλύτερο να φτάνει τα 300 μέτρα πάνω από το επίπεδο της κοιλάδας.

Το ξενοδοχείο διαμορφώθηκε έτσι ώστε να αναμειγνύεται με το γύρω φυσικό τοπίο και έχει θέα στο εθνικό μνημείο Grand Staircase-Escalante και την ιερή γη των Ινδιάνων Νάβαχο στο βάθος. Διαθέτει 34 σουίτες που απλώνονται γύρω από το κυρίως κτίριο, με πανοραμική θέα στο βραχώδες τοπίο, μερικές εκ των οποίων διαθέτουν και ιδιωτική πισίνα. Ένα μεγάλο αναδιπλούμενο παράθυρο ανοίγει πλήρως σε μια ιδιωτική βεράντα με εστία φωτιάς, από την οποία μπορεί να θαυμάσει κανείς τις έναστρες νύχτες.

Στο κεντρικό κτίριο υπάρχει εστιατόριο, μπαρ, βιβλιοθήκη και ένα κατάστημα. Επιπλέον υπάρχει ένα σπα, υπαίθριοι χώροι με τζακούζι και μια πισίνα στην καρδιά της ιδιοκτησίας, χτισμένη γύρω από ένα τεράστιο φυσικό βράχο.

Σίγουρα πρόκειται για ένα από τα πιο εντυπωσιακά ξενοδοχεία που μπορεί να επισκεφτεί κανείς στη ζωή του, και οι παρακάτω φωτογραφίες αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.


Διαβάστε επίσης: Τρεις από τις πιο πολυτελείς διαδρομές με τρένο στον κόσμο

Share.

Comments are closed.