Διαμονή στο πρώην αρχοντικό του Versace στο Miami Beach

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Και ποιος δεν θα ήθελε να περπατήσει στα εντυπωσιακά πλακάκια τoυ πρώην αρχοντικού του Versace στο Miami Beach, να νιώσει την αύρα τoυ Gianni και της Donatella, να κολυμπήσει στην μαγευτική πισίνα με τα αμέτρητα πλακάκια και την επένδυση από χρυσό 24 καρατιών. Πολλοί το πρωτοείδαν μέσα από την σειρά “The Assassination of Gianni Versace” και από τότε τους έχει γίνει έμμονη ιδέα.

Μετά την δολοφονία του Gianni Versace έξω από την πόρτα της έπαυλης, η οικογένεια πούλησε την οικία του 1930, την οποία είχε αγοράσει ο Gianni το1992 και είχε δαπανήσει δεκάδες εκατομμύρια δολάρια για την ανακαίνιση και την διακόσμηση της.

Ο Gianni μετέτρεψε τα 24 δωμάτια της βίλας σε 10 υπερπολυτελείς σουίτες με μοναδική διακόσμηση, κάποιες από τις οποίες ανήκαν στην αδερφή του Donatella, και φιλοξενούσαν διάσημους φίλους τους, όπως η Madonna και η πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Η διάσημη βίλα άλλαξε πολλούς ιδιοκτήτες, ώσπου τελικά το 2013 πωλήθηκε έναντι του ποσού των 41,5 εκατομμυρίων δολαρίων και άνοιξε τις πύλες του ως ξενοδοχείο. Το Villa Casa Casuarina διαθέτει σουίτες με πολυτελή διακόσμηση, πολλές υπηρεσίες σπα, όπως βαθύ λεμφικό μασάζ και αίθουσα με αρωματικό ατμόλουτρο, και φυσικά την μοναδικής αισθητικής πισίνα με περισσότερα από 1.000.000 πλακάκια.

Τέλος, το Gianni’s στις εγκαταστάσεις προετοιμάζει ιταλικά και μεσογειακά πιάτα σε ένα περιβάλλον με ψηφιδωτούς τοίχους, ενώ στο μπαρ Onyx μπορεί να απολαύσει κανείς μια ποικιλία από εκλεκτά κρασιά και κοκτέιλ.

Είναι μεγάλη πρόκληση να ξέρει κανείς ότι μπορεί να βιώσει αυτή την μοναδική εμπειρία, ωστόσο θα πρέπει να διαθέσει τουλάχιστον 650 ευρώ την βραδιά για να κάνει κράτηση.


Διαβάστε επίσης: Βρήκαμε τα 8 πιο πολυτελή Airbnb στον κόσμο

Share.

Comments are closed.