6 πανέμορφα διαμερίσματα στην Πόλη του Φωτός για ενοικίαση

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το Παρίσι που βλέπουμε σήμερα οφείλεται σε σημαντικο βαθμό στη δουλειά του βαρώνου Haussmann, ο οποίος προχώρησε στην αναμόρφωση ολόκληρης της πόλης τον 19ο αιώνα. Η σημερινή αρχιτεκτονική της κατοικημένης περιοχής παραμένει χαρακτηριστική της μεταμόρφωσης αυτής.

Βέβαια, υπάρχουν πάρα πολλά ακίνητα, εκτός αυτών σε στιλ Haussmann, τα οποία προσφέρονται για τους επισκέπτες της Πόλης του Φωτός. Βρήκαμε έξι από τα καλύτερα διαμερίσματα του Παρισιού για ενοικίαση και σας τα παρουσιάζουμε.

Το επιχρυσωμένο διαμέρισμα του Saint-Germain-des-Prés

Με vintage πινελιές, το εντυπωσιακό αυτό διαμέρισμα γεμάτο με επιχρυσωμένα αντικείμενα, περιμένει τους επισκέπτες του για ενοικίαση στην περιοχή Left Bank στο Παρίσι.

Πληροφορίες εδώ


Το καλλιτεχνικό loft στη Βαστίλη

Με τεράστια παράθυρα, η εντυπωσιακή σοφίτα φιλοξενεί μια μεγάλη συλλογή επίπλων και έργων τέχνης, τα οποία την κάνουν ιδιαίτερα φιλική στον επισκέπτη.

Πληροφορίες εδώ


Το διαμέρισμα που κάποτε ήταν εργοστάσιο σοκολάτας

Αυτό το φωτεινό και ευρύχωρο διαμέρισμα στη Left Bank, που κάποτε λειτουργούσε ως εργοστάσιο σοκολάτας, είναι πλέον διαθέσιμο για ενοικίαση και μπορεί να φιλοξενήσει έως και 10 άτομα.

Πληροφορίες εδώ


Η κατοικία Pierre Levée

Με τεράστια παράθυρα, το παρισινό διαμέρισμα κοντά στο Canal St Martin, είναι γεμάτο με σχεδιαστικές πινελιές από όλο τον κόσμο, όπως οι ξύλινες πόρτες του, εμπνευσμένες από την Ινδία.

Πληροφορίες εδώ


Ένα διαμέρισμα γεμάτο τέχνη και design

Με μοντέρνα έργα τέχνης που πλαισιώνουν το διαμέρισμα με τις τρεις κρεβατοκάμαρες, γεννιέται ένα ξεχωριστό στυλ που αξίζει κανείς να επισκεφθεί.

Πληροφορίες εδώ


Το διαμέρισμα της Le Marais

Διθέτοντας σύγχρονη διακόσμηση και έπιπλα, το διαμέρισμα στη γειτονιά Le Marais του Παρισιού συγκαταλέγεται στη λίστα με τα καλύτερα ενοικιαζόμενα στο Παρίσι, ολοκληρώνοντας το top 6 των εντυπωσιακότερων σπιτιών.

Πληροφοριες εδώ


Διαβάστε επίσης: 50.000 δολάρια για να κοιμηθείτε παρέα με καρχαρίες και σαλάχια στις Μαλδίβες!

Share.

Comments are closed.