Το “The Twilight Zone” επιστρέφει και υπόσχεται ισχυρές δόσεις ανατριχίλας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μια απο τις πιο μυθικές σειρές της τηλεόρασης επανέρχεται στις οθόνες μας.

Το CBS και ο Jordan Peele φέρνουν πίσω ένα από τα καλύτερα shows στην ιστορία της τηλεόρασης πίσω στη μικρή οθόνη με ένα μοντέρνο makeover. To Twilight Zone θα έρθει στην υπηρεσία συνεχούς ροής του CBS τον Απρίλιο, με τoν βραβευμένο από την Ακαδημία, Peele, να μας υποδέχεται ως οικοδεσπότης, διαδεχόμενος τον θρυλικό Rod Serling.

Στην εξηκοστή επέτειο από την πρώτη φορά που ολόκληρος ο πλανήτης είδε μια από τις σειρες που επρόκειτο να τον στοιχειώσουν για τις δεκαετίες που θα ακολουθούσαν – το «The Twilight Zone» επιστρέφει στις τηλεοράσεις μας. Ο Peele σχεδιάζει να κάνει την επανεκκίνηση της δικαιοσύνης, γυρίζοντας τον καθρέφτη πίσω στην κοινωνία μας που αλλάζει, όπως έκανε το πρωτότυπο Twilight Zone πριν από περίπου 60 χρόνια.

Στο cast ανήκουν οι: Steven Yeun (Burning, The Walking Dead), Taissa Farmiga (The Mule), Rhea Seehorn (Better Call Saul), Luke Kirby (The Deuce), Ike Barinholtz (The Oath), John Cho, Sanaa Lathan, Kumail Nanjiani, Adam Scott, Allison Tolman, Greg Kinnear, DeWanda Wise, Jessica Williams, και ο Jacob Tremblay.

Το The Twilight Zone αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στο CBS All Access την 1η Απριλίου.

Το παρακάτω τρέιλερ μας υπόσχεται μυστηριώδης ιστορίες με γερές δόσεις ανατριχίλας…

Share.

Comments are closed.