“Αθώος” δηλώνει ο ενορχηστρωτής της δολοφονίας του Τούπακ Σακούρ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Ντουέιν «Keffe D» Ντέιβις, πρώην αρχηγός συμμορίας που συνελήφθη τον Σεπτέμβριο για τη δολοφονία του Τούπακ Σακούρ στο Λας Βέγκας το 1996, εμφανίστηκε σε δικαστήριο της Νεβάδα την Πέμπτη και δήλωσε “αθώος”.

Πριν από τη δίκη, αναφέρθηκε ότι ο Ντέιβις θα εκπροσωπούνταν από δύο δημόσιους συνήγορους, αφού δεν κατάφερε να καταλήξει σε συμφωνία με τον πρώην ιδιωτικό δικηγόρο του, Ρος Γκούντμαν.

Ο Ντέιβις εμφανίστηκε στο δικαστήριο με τους δικηγόρους του Ρόμπερτ Αρόγιο και Τσαρλς Κάνο, και δήλωσε “αθώος” για το έγκλημα.

Ο Γκούντμαν μίλησε επίσης στο δικαστήριο, υποστηρίζοντας ότι οι εισαγγελείς δεν διαθέτουν στοιχεία και βασικούς μάρτυρες από τη δολοφονία, η οποία συνέβη πριν από 27 χρόνια. Οι εισαγγελείς ισχυρίζονται ότι ο Ντέιβις έδωσε ένα όπλο σε κάποιον που βρισκόταν μέσα στην λευκή Cadillac, ο οποίος άνοιξε πυρ κατά της BMW του Τούπακ στην Sin City το 1996. Ο 25χρονος ράπερ πέθανε μια εβδομάδα αργότερα στο νοσοκομείο.

Ο Ντέιβις είχε παραδεχτεί ότι βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο από το οποίο προήλθαν οι πυροβολισμοί. Γράφοντας για το περιστατικό στα απομνημονεύματά του, λέει ότι ο ανιψιός του, Ορλάντο «Baby Lane» Άντερσον, ήταν αυτός που άνοιξε πυρ, και υποστηρίζει ότι είναι αθώος.

Ωστόσο, ο επικεφαλής αναπληρωτής εισαγγελέας της κομητείας Κλαρκ, ο οποίος ανακοίνωσε την είδηση ​​της σύλληψης, χαρακτήρισε τον Ντέιβις ως τον “ενορχηστρωτή της δολοφονίας”, καθώς ήταν εκείνος που έδωσε την εντολή να πυροβοληθεί ο Σακούρ.


Διαβάστε επίσης: Πρώην αρχηγός συμμορίας κατηγορήθηκε για τη δολοφονία του Tupac Shakur το 1996

Share.

Comments are closed.