4 σειρές με αληθινά εγκλήματα που πρόκειται να δούμε το 2020

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ένας από τους λόγους που προσθέσαμε την κατηγορία “Crime Scene” στο Perpetual ήταν η περιέργεια μας για το τι μπορεί να οδήγησε κάποιους ανθρώπους να διαπράξουν αποτρόπαια εγκλήματα, μερικά από τα οποία είναι αδύνατον να χωρέσει ο ανθρώπινος νους.

Δεν είναι τυχαίο που οι περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν ποιος είναι ο Τεντ Μπάντι, ενώ υπάρχουν χιλιάδες αναζητήσεις στο ίντερνετ για το ποιες είναι οι καλύτερες σειρές με αληθινά εγκλήματα ή ποια είναι τα πιο διάσημα έγκληματα.

Πείτε το διαστροφή, πείτε το περιέργεια, ωστόσο υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που παρακολουθούν ντοκιμαντέρ με αληθινούς serial killers, όπως για παράδειγμα την μίνι-σειρά αληθινών εγκλημάτων της δημοφιλούς πλατφόρμας Netflix, “The Confession Killer”, η οποία ακολουθεί την ιστορία του Henry Lee Lucas, ενός άνδρα που τη δεκαετία του 1980 ομολόγησε ότι διέπραξε 600 ανθρωποκτονίες από πρόθεση και καταδικάστηκε παρότι τα στοιχεία που προέκυψαν μετά την καταδίκη του ήταν αντιφατικά με όσα είχε παραδεχτεί.

Αυτή η χρονιά δεν πρόκειται να διαφέρει, καθώς θα έχουμε περισσότερο Τεντ Μπάντι ( είδαμε το “Συζήτηση με έναν Δολοφόνο: Τεντ Μπάντι” στο Netflix το 2019), αλλά και την ιστορία άλλων διάσημων δολοφόνων.

Killer Inside: The Mind of Aaron Hernandez

Το “Killer Inside: The Mind of Aaron Hernandez” είναι μια σειρά ντοκιμαντέρ σε τρία μέρη που εξετάζει τι οδήγησε στη δολοφονική πτώση και τον τραγικό θάνατο του πρώην σταρ του NFL Aaron Hernandez.

Ted Bundy: Falling for a Killer

Αυτό το ντοκιμαντέρ έκανε πρεμιέρα στην Amazon Prime στις 30 Ιανουαρίου και μας παρουσιάζει τον δολοφόνο που συγκλόνισε την Αμερική, μέσα από τα μάτια της πρώην συντρόφου του.

The Barking Murders

Η σειρά του BBC One “The Barking Murders” παρουσιάζει την ιστορία του Βρετανού βιαστή και serial killer Stephen Port, γνωστού και ως “The Grindr Killer”. Πρόκειται για έναν άντρα ο οποίος βίασε και δολοφόνησε τέσσερις νεαρούς άνδρες, τους οποίους γνώρισε μέσω ιστοσελίδων γνωριμιών.

Dr. Death

@ Mike Marsland / Getty Images / Ideal Image

Αυτή η σειρά NBC αφορά τον Christopher Duntsch – γνωστό και ως “Dr. Death -, έναν πρώην νευροχειρουργό από το Ντάλας, του οποίου οι ασθενείς κατέληξαν είτε μόνιμα παραμορφωμένοι, είτε νεκροί, μετά από χειρουργικές επεμβάσεις. Στην σειρά θα συμμετέχουν διάσημοι αστέρες, όπως ο Τζέιμι Ντόρναν, ο Άλεκ Μπάλντουιν και ο Κρίστιαν Σλέιτερ.


Διαβάστε επίσης: Άλμπερτ Ντε Σάλβο: ομολόγησε ότι ήταν ο “Στραγγαλιστής της Βοστώνης”

Share.

Comments are closed.