“Φωτιά” έβαλε στο Instagram η σέξι ανάρτηση του μοντέλου από την Βραζιλία που ακούει στο όνομα Natalia Garibotto, αν σκεφτεί κανείς ότι ακόμα και ο ίδιος ο Πάπας Φραγκίσκος “πιάστηκε” να συναινεί στην αποκαλυπτική φωτογραφία, κάνοντας άνω-κάτω το Βατικανό.

Στην ανάρτηση που εντοπίστηκε το like από τον επίσημο λογαριασμό του Πάπα Φραγκίσκου, η σέξι Βραζιλιάνα αποφάσισε να παραστήσει την “σέξι μαθήτρια καθολικού σχολείου”, ποζάροντας με μια μικροσκοπική μαθητική στολή, η οποία αποκαλύπτει τα οπίσθια της.

Όπως καταλαβαίνετε στα social media και γενικότερα στο διαδίκτυο, τίποτα δεν μένει κρυφό, και αυτό είναι κάτι που αποδεικνύει το βίντεο που ανέβασε το Barstool Sports στο Twitter, στο οποίο βλέπουμετην επίμαχη φωτογραφία και στην συνέχεια τον επίσημο λογαριασμό του Πάπα Φρασκίγκου, απ’ όπου προήλθε και το like.

Σε απάντηση στην ανάρτηση του Barstool Sports, η Garibotto δήλωσε: “Η μαμά μου μπορεί να μισεί τις φωτογραφίες μου, αλλά ο Πάπας έκανε διπλό κλικ”, και συμπλήρωσε “Τουλάχιστον θα πάω στον παράδεισο!”

Ενώ η φωτογραφία έλαβε το like στις αρχές του περασμένου μήνα, δεν κατέβηκε από τον λογαριασμό της ξανθιάς καλλονής μέχρι τις 14 Νοεμβρίου, ωστόσο υπάρχει ακόμα σε μια fan page στο Instagram. Όσον αφορά το Βατικανό, σύμφωνα με το Καθολικό Ειδησεογραφικό Πρακτορείο (CNA), οι λογαριασμοί του Πάπα δεν διαχειρίζονται από τον ίδιο και ήδη διεξάγεται εσωτερική έρευνα.

Η Garibotto διαθέτει 2,3 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram και συνεχίζει να ανεβάζει αποκαλυπτικές φωτογραφίες με σέξι μπικίνι, τα οποία μετά βίας συγκατούν τις πλούσιες καμπύλες της. Αν δεν μας πιστεύετε, μπορείτε να δείτε μερικές από τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις της παρακάτω!


Διαβάστε επίσης: Η Βραζιλιάνα που έχει κάνει όλο το Instagram να παραμιλά με τα οπίσθια της