Εδώ και αρκετό καιρό η Kylie Jenner έχει αποκτήσει μια καινούργια κολλήτη, η οποία ονομάζεται Αναστασία Καρανικολάου και είναι γνωστή στην Αμερική με το όνομα Stassie ή Stassie Baby στο Instagram.

Η Stassie έχει γίνει αρκετά δημοφιλής στα social media, καθώς έχει εμφανιστεί ουκ ολίγες φορές στις σέξι αναρτήσεις της κολλητής της στο Instagram, στις οποίες συνήθως φορούν τα ίδια ρούχα ενώ μοιράζονται και ίδιο τατουάζ “Stormy” – το όνομα του παιδιού της Jenner.

Παρά την μακροχρόνια φιλία της με την Jenner, η ξανθιά καλλονή είναι μία δημοφιλής influencer των social media, και μάλιστα έχει μιλήσει ανοιχτά για τις πλαστικές της επεμβάσεις. Έχει συνεργαστεί με διάσημα brands όπως το PrettyLittleThing και το Good American, ενώ τον περασμένο χρόνο λάνσαρε την δική της συλλογή με μαγιό.

Όπως θα δείτε και παρακάτω, η Αναστασία διαθέτει απίστευτες καμπύλες, τις οποίες επιδεικνύει αναρτώντας προκλητικές φωτογραφίες στο Instagram, βάζοντας “φωτιά” στους 7,5 εκατομμύρια οπαδούς της. Σίγουρα είναι μια γυναίκα που δεν περνά απαρατήτη και ξέρει πολύ καλά πως να προκαλεί τους θαυμαστές της.

Απολαύστε την!

Διαβάστε επίσης: Η ξανθιά καλλονή από την Φλόριντα που “προσκυνά” όλο το Instagram!