Δεν υπάρχει σχεδόν κανένας άντρας στον πλανήτη που να μην γνωρίζει την διάσημη ηθοποιό Σοφία Βεργκάρα, η οποία κατάγεται από την Κολομβία και έγινε ιδιαίτερα γνωστή από την συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά “The Modern Family”.

Η Βεργκάρα, εκτός από καλή ηθοποιός είναι και μια πληθωρική γυναίκα με έντονη σεξουαλικότητα, καθώς διαθέτει τέλειες λατινοαμερικάνικες αναλογίες, εντυπωσιακό χαμόγελο και ένα ακόμη πιο εντυπωσιακό μπούστο.

Η μελαχροινή καλλονή εξέπληξε ευχάριστα τους 18,9 εκατομμύρια ακόλουθους της, καθώς πρόσφατα ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει τόπλες σε μια παραλία στο Μαϊάμι της Φλόριντα – σύμφωνα με την λεζάντα της ανάρτησης. Η φωτογραφία της Βεργκάρα – αν και παλαιότερη – ήταν άκρως αποκαλυπτική, καθώς φοράει μόνο το κάτω μέρος ενός μικροσκοπικού πολύχρωμου μπικίνι, με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά το Instagram και τα likes να πέφτουν “βροχή”!

Παρά 47 της χρόνια, η Βεργκάρα είναι μια από τις πιο σέξι γυναίκες του πλανήτη, και μάλιστα από την ομορφιά της είχε σαγηνευτεί και ο Τομ Κρουζ.

Διαβάστε επίσης: Η σέξι πρώην του Σκότι Πίπεν βάζει “φωτιές” στο Instagram!