Η Σάρον Στόουν αναβίωσε μια από τις πιο θρυλικές και σκανδαλώδεις στιγμές στην καριέρας της, την επίμαχη σκηνή με το σταυροπόδι στην ταινία “Βασικό Ένστικτο”, η οποία έχει μείνει στην κινηματογραφική ιστορία ως μια από τις πιο αμφιλεγόμενες σκηνές του σινεμά.

Η 61χρονη ηθοποιός παρευρέθηκε στην χθεσινή απονομή των “GQ Men of the Year Awards”, που πραγματοποιήθηκαν στο Komische Oper στο Βερολίνο της Γερμανίας, με σκοπό να παραλάβει το βραβείο “Γυναίκα της Χρονιάς”. Η Στόουν ανέβηκε στη σκηνή των βραβείων φορώντας ένα μίνι φόρεμα Saint Laurent και μπροστά στον 19χρονο υιοθετημένο γιο της Ρόαν Μπρόνστεϊν, επανέλαβε το θρυλικό σταυροπόδι που απογείωσε την καριέρα της, προτρέποντας μάλιστα τoυς παρευρικόμενους να την αντιγράψουν.

Η ίδια μάλιστα περιέγραψε:  “Πριν από μερικά χρόνια, όταν γυρίζαμε την ταινία, ο σκηνοθέτης μου είπε: “Μπορείς να μου δώσεις τα εσώρουχα σου, επειδή δεν πρέπει να τα φοράς στην συγκεκριμένη σκηνή;”. “Ναι, γιατί όχι;” απάντησα. “Δεν ήξερα ότι αυτή η στιγμή θα άλλαζε τη ζωή μου”.

Δείτε το βίντεο παρακάτω: