Λίγες μέρες μετά την εντυπωσιακή της εμφάνιση στα American Music Awards, που έκανε τον γύρο του διαδικτύου και τρέλανε όλο το ανδρικό κοινό, η Τζένιφερ Λόπεζ ξαναχτύπησε, ποζάροντας ολόγυμνη για το εξώφυλλο του επερχόμενο σινγκλ της “In the Morning”.

Η 51χρονη Λατίνα τραγουδίστρια της ποπ ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το εξώφυλλο του νέου της σινγκλ, στο οποίο ποζάρει ολόγυμνη με τα οπίσθια της σε κοινή θέα. Η ανάρτηση αυτή έρχεται μετά το teaser βίντεο που ανέβασε η Λόπεζ πριν δύο ημέρες, το οποίο άφησε επίσης τους πάντες με το στόμα ανοιχτό, δεδομένου ότι και σε αυτό βλέπουμε πολύ δέρμα.

Η ανάρτηση της αυτή έχει συγκεντρώσει ήδη πάνω από 7 εκατ. likes – και λίγα είναι – και χιλιάδες σχόλια από θαυμαστές και συναδέλφους της, όπως την Ρίτα Όρα, η οποία αποκάλεσε την Λόπεζ “θρύλο”. Δεν ξέρουμε αν είναι θρύλος, τα οπίσθια της ωστόσο είναι θρυλικά και είναι το πρώτο πράγμα που θα παρατηρήσει κανείς σε αυτή την ανάρτηση.

Η Λατίνα καλλονή σίγουρα ξέρει πως να “πουλά” τον εαυτό της και αυτό είναι κάτι που αποδείκνύουν και οι άλλες αναρτήσεις που έχει κάνει κατά καιρούς στο Instagram.


Διαβάστε επίσης: Η 53χρονη Πάμελα Άντερσον πιο σέξι από ποτέ! Έβαλε “φωτιά” στο Instagram