Η Elettra διαφέρει από τα περισσότερα κορίτσια της ηλικίας της. Και αυτό λόγω του επιθέτου που φέρει. Ένα επίθετο με τεράστιο βάρος στην ιστορία της παγκόσμιας αυτοκίνησης.

Και ποιο είναι αυτό; Lamborghini και ναι ανήκει στη γνωστή ιταλική φαμίλια που κατασκευάζει τα περίφημα σπορ αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων.

Η 21χρονη εγγονή του ιδρυτή της φίρμας, Ferruccio Lamborghini, παρά το νεαρό της ηλικίας της έχει καταφέρει χάρη στον εθισμό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να γίνει διάσημη, όχι για κάποιο ιδιαίτερο ταλέντο της, αλλά λόγω του life style που ακολουθεί και των εντυπωσιακών καμπύλων που διαθέτει, τις οποίες δεν διστάζει να δείχνει στους χιλιάδες followers που έχει στα social media.

Στους επίσημους λογαριασμούς που διατηρεί, χρησιμοποιεί και το όνομα “Miura”, παραπέμποντας στο γνωστό μοντέλο της εταιρείας που όταν παρουσιάστηκε το 1996 έφερε επανάσταση στο χώρο των σπορ αυτοκινήτων…

Σπουδάζει κινηματογράφο, λατρεύει τα ζώα και όπως σημειώνει και η ίδια «ειλικρινά δεν ξέρω πόσες Lamborghini μου ανήκουν». Ασχέτως αν για τις μετακινήσεις της χρησιμοποιεί ένα Audi A1 με ροζ λεπτομέρειες εξωτερικά και εσωτερικά το οποίο η ίδια έχει διαμορφώσει.