Το κλασικό hit “Pump Up the Jam” των Technotronic είναι το ιδανικό soundtrack για το νεό σέξι βίντεο της συλλογής εσωρούχων Άνοιξη/Καλοκαίρι του Agent Provocateur.

Στο καυτό βίντεο της Βρετανικής ετικέτας πολυτελών εσωρούχων πρωταγωνιστεί η μπαλαρίνα Kylie Shea εκτελώντας ένα σόλο χορευτικό υπο τον ήχο του dance floor hit του 1989.

Η Shea συνοδεύεται από ένα πλήρωμα σέξι γυναικών που εκτελεί κάποιες εξίσου μαγευτικές κινήσεις, της Danielle Polanco. Η διάσημη χορογράφος έχει συνεργαστεί με τις Janet Jackson, Beyonce και Jennifer Lopez.

Οι στίχοι και το νόημα τους στο να αφεθείς και να βάλεις φωτιά στην πίστα, ενσωματώνουν το μήνυμα της εποχής και το συναίσθημα που φέρνει το AP σε κάθε κατάσταση”, λέει η Creative Director του Agent Provocateur, Sarah Shotton.

“Θέλαμε πραγματικά αυτή η ενέργεια να βγεί στην καμπάνια, έτσι προσλάβαμε ένα καταπληκτικό στόλο 22 γυναικών οι οποίες είναι επαγγελματίες χορεύτριες. Στόχος μας ήταν να παρουσιαστεί μια ομάδα ταλαντούχων, ισχυρών γυναικών με ποικίλα σωματότυπα”.

Το AP λέει ότι τα δαντελωτά εσώρουχα που εμφανίζονται στην τελευταία του σειρά, περιλαμβάνει ένα λεπτεπίλεπτο σετ “Phoebe”, ένα μαγιό “Laurella” εμπνευσμένο από τη δεκαετία του 1980 και το διακοσμημένο με λεοπάρδαλη “Indiana”, που επιτρέπουν την κίνηση και την έκφραση σε περίπτωση που νιώσετε την ανάγκη για “pump it up.”

Ανοίξτε τα ηχεία στο τέρμα και δείτε το καυτό βίντεο καθώς και άλλα εντυπωσικά look του AP παρακάτω: