Η NMOTO Nostalgia είναι μια μοναδική αναβίωση της θρυλικής BMW R7. Με τις άνετες αναρτήσεις και τους μοναδικούς μηχανισμούς του τιμονιού που είναι ενσωματωμένοι σε ένα σχέδιο εμπνευσμένο από το πρωτότυπο προπολεμικό μοντέλο BMW R7, η Nostalgia φέρνει στους λάτρεις μνήμες του παρελθόντος χωρίς να θυσιάζεται η απόδοση ή η εμπειρία του αναβάτη.

Οι συλλέκτες γνωρίζουν ότι οι vintage μοτοσικλέτες απαιτούν συνεχή συντήρηση και προσοχή, γι ‘αυτό και κρατούνται συχνότερα ως συλλεκτικά αντικείμενα παρά για χρησιμότητα. Η NMOTO πιστεύει ότι η ευχαρίστηση στην κατοχή μιας μοτοσικλέτας βρίσκεται στην οδήγηση, γι ‘αυτό και δημιούργησαν την Nostalgia. Εκτός από το να είναι όμορφη, είναι αρκετά αξιόπιστη και άνετη για καθημερινή οδήγηση.

Μέσα σε 9 μήνες από την ιδέα στο τελικό προϊόν, η Nostalgia είναι ένα αεροδυναμικό, χειροποίητο αριστούργημα. Το απλοποιημένο προφίλ της μιμείται τις διαστάσεις του πρωτοτύπου του 1934, παρά το γεγονός ότι είναι χτισμένη πάνω σε μια σύγχρονη BMW R nineT. Κατασκευασμένη κυρίως από αλουμίνιο, είναι ελαφρύτερη από την R nineT και από την R7 που παίρνει την έμπνευση της. Συνολικά, δημιουργήθηκαν 74 custom κομμάτια από τους εξειδικευμένους μηχανικούς και κατασκευαστές της NMOTO, τα οποία προσαρμόστηκαν σε μία απογυμνωμένη R nineT. Αυτά περιλαμβάνουν μια νέα δεξαμενή καυσίμου 12 λίτρων και custom σύστημα εξάτμισης.

Οι σχεδιαστές της NMOTO δεν σταμάτησαν με ένα πανέμορφο εξωτερικό. Ολόκληρο το ηλεκτρικό σύστημα ανασχεδιάστηκε για να φιλοξενήσει αυτό το πρωτοφανές έργο. Πέρα από τα τμήματα που δημιουργήθηκαν, η εταιρία χρησιμοποίησε εξαρτήματα κορυφαίας ποιότητας από κορυφαίους κατασκευαστές. Η Nostalgia μιμείται τον vintage σχεδιασμό με την επανεγκατάσταση της μίζας και του ταχυμέτρου πάνω στον προβολέα, και με τα δύο φυσικά να έχουν εκσυχρονιστεί. Επιπλέον, η NMOTO είναι ιδιαίτερα περήφανη για το σύστημα της εξάτμισης της μοτοσικλέτας, το οποίο είναι χειροποίητο από ανοξείδωτο ατσάλι.

Επί του παρόντος, χρειάζονται περίπου έξι μήνες για να ολοκληρωθεί μια Nostalgia, με κόστος 49.500 δολαρίων (ή $ 39.500 εάν έχετε ήδη στην κατοχή σας μια BMW R nineT).

Αυτό το καλοκαίρι, η μοτοσικλέτα θα παρουσιαστεί σε λίγα shows που θα εκπονηθούν ή θα χορηγηθούν από την BMW Motorrad. Η Nostalgia θα εμφανιστεί δίπλα στην πρωτότυπη BMW R7 του 1934, η οποία συγκέντρωνε σκόνη στο υπόγειο της BMW Motorrad έως ότου αποκατασταθεί και τελικά παρουσιαστεί στο κοινό το 2012 (Pebble Beach).

Η Nmoto Nostalgia θα παρουσιαστεί στα:

Villa Erba Concorso di Motocicletta, 25-26 Μαΐου, Λίμνη Κόμο, Ιταλία
Wheels & Waves, 13-16 Ιουνίου, Μπιαρίτς, Γαλλία
BMW Motorrad Days, 5 Ιουλίου, Garmisch-Partenkirchen, Γερμανία


Περισσότερες πληροφορίες στην nmoto.com