Αυτό το αυτοκινούμενο των 6,5 εκατ. ευρώ έχει μια Bugatti Chiron στο γκαράζ του!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η γερμανική εταιρεία Volkner Mobil με έδρα το Ντίσελντρορφ, μόλις παρουσίασε το μοντέλο Performance S, ένα υπερπολυτελές αυτοκινούμενο αξίας 6,5 εκατ. ευρώ, το οποίο είναι το πιο ακριβό όχημα που έχει φύγει ποτέ από τα εργοστάσια της.

Το Performance S δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από ένα υπερπολυτελές σπίτι, δεδομένου ότι διαθέτει πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, τραπεζαρία, master σουίτα, μπάνιο πλήρους μεγέθους, πολλούς χώρους αποθήκευσης, ηλιακά πάνελ στην οροφή, γέννήτρια και ένα προηγμένο ηχοσύστημα Burmester που κοστίζει 300.000 ευρώ.

Αν και η διάταξη στο εσωτερικό του είναι η βασική, οι πολυτελείς λεπτομέρειες, όπως οι ξύλινες και δερμάτινες επενδύσεις, είναι εμφανείς σε όλους τους χώρους, θυμίζοντας πεντάστερο ξενοδοχείο.

Το αυτοκινούμενο των 12 μέτρων κοστίζει 2.035.000 ευρώ από μόνο του, αυτό ωστόσο που αυξάνει τόσο πολύ την τιμή του είναι η Bugatti Chiron που είναι αποθηκευμένη στο γκαράζ του.

Σίγουρα η τιμή του Performance S είναι υπερβολική, ακόμα και χωρίς την Bugatti, σύμφωνα με την Volkner ωστόσο οι παραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει.

Δείτε σχετικό βίντεο παρακάτω:


Διαβάστε επίσης: Το πιο πολυτελές αυτοκινούμενο τροχόσπιτο που έχουμε δει!

Share.

Comments are closed.