Ήρθε η ώρα να δέσετε την ζώνη σας και βεβαιωθείτε ότι το καθισμά σας βρίσκεται σε όρθια και ασφαλή θέση, επειδή πρόκειται να αναφερθούμε σε ενα brand που ζει για τα σύννεφα.

Ένα μαγευτικό σχέδιο

Αν γνωρίζετε την Bell & Ross, τότε πιθανόν η πρώτη σας σκέψη όταν δείτε αυτό το ρολόι να είναι ότι δεν μοιάζει με Bell & Ross. Σίγουρα θα έχετε αρκετούς λόγους να το σκεφτείτε – καθώς ο συγκεκριμένος οίκος ωρολογοποιίας έχει καθιερωθεί κυρίως ως κατασκευαστής ρολογιών τετράγωνου τύπου.

Ωστόσο, αυτά τα δύο ρολόγια περιορισμένης έκδοσης έχουν κυκλοφορήσει σε συνδυασμό με το BR-Bird: Μια πολύ ειδική πτητική μηχανή, ικανή για ακροβατικά στον αέρα, από τα στούντιο σχεδιασμού της Bell & Ross.

Ενώ η Bell & Ross, ως μάρκα, ήταν πάντα πολύ στενά συνδεδεμένη με την αεροπορία, αυτό είναι ακόμα ένα ρολόι σε αυτή την λογική. Ακολουθώντας το χρωματικό σχέδιο του αεροπλάνου, ένα λευκό καντραν με πορτοκαλί και μπλε λεπτομέρειες, είναι απολύτως ξεχωριστά ρολόγια με ισχυρή αισθητική αεροπορίας.

Το πρώτο πράγμα που παρατηρήσαμε όταν ξεκινήσαμε την εβδομάδα μας με αυτό το ρολόι ήταν πόσο μαλακό και εύκαμπτο είναι το δερμάτινο του λουρί – είναι ιδανικό για καρπό κάθε μεγέθους.

Με θολωτό κρύσταλλο απο ζαφείρι για να μην χαράζεται, το ρολόι αυτό προσθέτει ένα vintage χαρακτήρα σε αυτό που κατα τα άλλα θα ήταν ένα ακόμα ωραίο μοντέρνο κομμάτι. Η απόφαση να γίνει το κρύσταλλο θολωτό ήταν μια εμπνευση που βοηθά τους ήδη ζωντανούς δείκτες να δείχνουν ακόμα πιο ζωντανοί.

Όταν το ηλιακό φως χτυπάει στο καντράν, παρατηρείτε μια πραγματική λάμψη και το μικρό πορτοκαλί βέλος που δείχνει την τρέχουσα ημερομηνία νομίζεις ότι πετάγεται. Και οι μπλέ δείκτες των δευτερολέπτων  -ή πορτοκαλί στον χρονογράφο-  διαθέτουν επίσης το μοτίβο BR-Bird ως αντίβαρο, που είναι μια ωραία πινελιά για να κρατήσει το όλο ύφος του ρολογιού ενδιαφέρον.

Τα ζωντανά χρώματα το καθιστούν ενα cool καθημερινό, ρολόι. Με μικρότερο μεγεθος κάσας – 38,5 χιλιοστά – είναι επίσης ιδανικό για όσους έχουν λεπτότερους καρπούς.

Ο χρονογράφος, από την άλλη μεριά, είναι πολύ πιο κοντά σε αυτό που θεωρούμε ως ρολόι πιλότου. Η αίσθηση που δείνει αρκετά στιβαρή για να αντέξει στις πιο ακροβατικές δυνάμεις G.

Επομένως, αν ψάχνετε για ένα ρολόι που δίνει την αίσθηση οτι ζεί για τους αιθέρες σταματήστε την αναζήτηση και κατευθυνθείτε προς την πλησιέστερη μπουτίκ τώρα  ή online – με μόλις 999 μοντέλα να έχουν παραχθεί, πρόκειται να πετάξει από τα ράφια γρηγορότερα από το BR-Bird.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.