Ήταν μια σπουδαία εβδομάδα για τους Pharrell και Uzi, και για τους αθλητές όπως οι Rafael Nadal και Tiger Woods, αλλά και μία ευκαιρία για εμάς να δούμε τα εντυπωσιακά ρολόγια τους.

Τα τελευταία χρόνια ο οίκος Richard Mille, γνωστός για τις τολμηρές και απροσδόκητες δημιουργίες του, έχει γίνει η αγαπημένη επιλογή πολλών διασημοτήτων, οι οποίοι ξοδεύουν τεράστια χρηματικά ποσά για να αποκτήσουν μια δημιουργία του. Την προηγούμενη εβδομάδα είδαμε τον Jay-Z να φοράει ένα custom ρολόι Richard Mille αξίας 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων, τον Drake φορώντας ένα Richard Mille 69 Tourbillon Erotic αξίας $ 750,000 RM και τον Frank Ocean να ποστάρει στο Instagram ένα μοντέλο απο την νέα συλλογή Bonbon της Richard Mille. Αυτή την εβδομάδα, δύο από τους πιο μοντέρνους ράπερς στον κόσμο έβαλαν τα χέρια τους μαζί σε μια φωτογραφία, για να αναδείξουν τα RM κομμάτια τους.

Το Richard Mille 25-01 του Pharrell και το RM 030 του Lil Uzi Vert

Την περασμένη εβδομάδα, ο Lil Uzi Vert και ο Pharrell ένωσαν τις δυνάμεις τους για να αναδείξουν δύο ρολόγια Richard Mille αξίας άνω του 1 εκατομμυρίου δολαρίων μαζί. Το ρολόι του Uzi, είναι ένα custom bejeweled 030. Ο Pharrell φοράει ένα RM 25-01 με μια camo αισθητική – το οποίο είναι αφιερωμένο στη τεράστια καριέρα του Sylvester Stallone, ως του “σκληρού άντρα” του Χόλιγουντ.

Το Rolex Day-Date II του Dwyane Wade

Η συνταξιοδότηση ταιριάζει αρκετά στον D-Wade – το ίδιο ισχύει και για το χρυσό 18K Rolex Day-Date, “το υπέρτατο ρολόι κύρους”.

To Rolex Deepsea D-Blue του Tiger Woods

Ο Tiger Woods μόλις κατέκτησε τον πρώτο Major τίτλο του ύστερα από 11 χρόνια και Masters ύστερα από 14 και έφτασε τους 15 στην καριέρα του, φορώντας το πράσινο σακάκι για 5η φορά. Ωστόσο, αυτό που τράβηξε έντονα την προσοχή μας ήταν το Rolex Deepsea D-Blue Sea-Dweller του Woods, το οποίο σας παρουσιάσαμε εδώ.

Το Richard Mille 27-03 του Rafael Nadal

Μέρος του μάρκετινγκ της Richard Mille είναι να δείχνουν ότι τα κομμάτια τους είναι εξαιρετικά ελαφριά. Είναι τόσο ελαφριά, που μπορούν να φορεθούν ακόμα και κατά τη διάρκεια ενός επαγγελματικού αγώνα τένις. Εδώ, ο Nadal φοράει ένα απο τα πολλά ρολόγια που έκανε σε συνεργασία με τον Richard Mille. Αυτό, το RM 27-03, κοστίζει 725.000 δολάρια.