Ως οπαδοί του τένις και λάτρεις της ωρολογοποιίας, χαρήκαμε ιδιαίτερα όταν μάθαμε ότι ο καρπός του Νόβακ Τζόκοβιτς δεν θα είναι πλέον γυμνός, καθώς ο Σέρβος τενίστας είναι και επίσημα πρεσβευτής της Hublot.

H ανακοίνωση έγινε λίγο πριν την έναρξη του US Open, όπου ο κορυφαίος αθλητής και Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης διεκδικεί το τέταρτο Γκραν Σλαμ για το 2021 (έχει ήδη κατακτήσει το Ρολάν Γκαρός, το Γουίμπλεντον και το Αυστραλιανό Όπεν). Ο Τζόκοβιτς είχε συνεργαστεί με την Audemars Piguet και την Seiko στο παρελθόν, αλλά από τον Ιανουάριο του 2019 δεν φορούσε κάποιο ρολόι στον καρπό του, κάτι που είναι σπάνιο, δεδομένου ότι πολλοί αθλητές του βεληνεκούς του, όπως ο Φέντερερ, έχουν συνεργασίες με οίκους υψηλής ωρολογοποιίας.

Είμαστε σίγουροι ότι πολλοί σπουδαίοι οίκοι ωρολογοποιίας πλησίασαν τον Τζόκοβιτς, ο ίδιος ωστόσο επέλεξε να ενταχθεί στην οικογένεια της Hublot παρέα με θρυλικούς αθλητές όπως ο Πελέ, ο Κιλιάν Εμπαπέ, ο Γιουσέιν Μπολτ και ο Ντάστιν Τζόνσον.

“Μας τιμά ιδιαίτερα το γεγονός ότι ο σπουδαίος Νόβακ Τζόκοβιτς εντάχθηκε στην όμορφη οικογένεια της Hublot. Είναι ένας παίκτης που γράφει ιστορία στο τένις με το να είναι μοναδικός, πρωταθλητής και διαφορετικός, το οποίο είναι ακριβώς και το σύνθημα μας. Είναι μια υπέροχη μέρα για την Hublot!”, δήλωσε ο CEO του οίκου, Ρικάρντο Γκουαδαλούπε.

“Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που συνεργάζομαι με μια μάρκα που εκτιμά τον αθλητισμό, υποστηρίζει το επάγγελμα μας και επενδύει σε εμάς”, δήλωσε ο Τζόκοβιτς στο GQ, και μάλιστα είπε πως η Hublot σχεδιάζει να συνεργαστεί μαζί του για μια νέα σειρά ρολογιών και να δημιουργήσει ένα ρολόι που θα φοράει κατά την διάρκεια των αγώνων.

Εν τω μεταξύ, ο Τζόκοβιτς θα φοράει το Big Bang Meca-10 Blue Ceramic της μάρκας εκτός κορτ στο US Open, καθώς είπε πως ταιριάζει με τον εξοπλισμό και τα παπούτσια του, που είναι μπλε.

Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα της Hublot εδώ.


Διαβάστε επίσης: Η Bulova κυκλοφόρησε ένα ρολόι που δημιουργήθηκε για το Πολεμικό Ναυτικό των Η.Π.Α