Ο θρύλος του NBA, Σακίλ Ο’Νίλ, είναι ένας πολυπράγμων άνθρωπος, δεδομένου ότι έχει κυκλοφορήσει τέσσερα άλμπουμ ραπ, έχει εμφανιστεί σε πολλές ταινίες, έχει διαφημίσει διάφορα brands, όπως η Tonka, η Pepsi και η Buick, έχει λανσάρει την δική του συλλογή κοστουμιών για άντρες που έχουν το σωματότυπο του, κ.α.. Ενώ είναι καλός με ότι και αν καταπιαστεί, σίγουρα δεν έχει το “Αγγιγμα του Μίδα” όσον αφορά τα ρολόγια.

Το 2020 ο παλαίμαχος σταρ των Λος Άντζελες Λέικερς, λάνσαρε τη δική του σειρά ρολογιών σε συνεργασία με την ελβετική μάρκα Invicta, τα ρολόγια της οποίας έχουν επικριθεί από τους περισσότερους συλλέκτες για τη φθηνή αισθητική και την κακή ποιότητα κατασκευής τους.

Δυστυχώς η συλλογή Invicta SHAQ δεν αποτελεί εξαίρεση σε αυτόν τον κανόνα, καθώς περιλαμβάνει δεκάδες ρολόγια, καθένα από τα οποία είναι πιο άσχημο από το προηγούμενο. Είναι ίσως η πιο φρικτή σειρά ρολογιών που έχει κυκλοφορήσει ποτέ, δεδομένου ότι όλα τα κομμάτια, παρά την μεγάλη τιμή τους, διαθέτουν φθηνή κατασκευή, μηχανισμούς quartz και έχουν μέγεθος κάσας 50 mm, που είναι πολύ μεγάλο για τον καρπό του μέσου άντρα.

Είναι αρκετά ειρωνικό ότι ο Σακίλ άφησε να μπει το όνομα του σε μία τόσο κακή και κιτς σειρά ρολογιών, δεδομένου ότι στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με τον επιφανή οίκο Audemars Piguet, για το μοντέλο Royal Oak Offshore “Shaquille O’Neal”, το οποίο αν και είχε κάσα 48mm σίγουρα είναι κλάσεις ανώτερο απ’ οτιδήποτε έχει φτιάξει ή πρόκειται ποτέ να φτιάξει η Invicta.

Να σημειώσουμε πως η Invicta αποθέωσε τα ρολόγια, λέγοντας ότι τα χαρακτηρίζει η τελειότητα, όσοι όμως δουν την παραπάνω φώτο (υπάρχουν άλλες 3 σελίδες με ρολόγια του O’Nίλ στο site της μάρκας) και δώσουν 4ψηφιο ποσό για να αποκτήσουν ένα από αυτά, θα τους χαρακτηρίζαμε ανόητους.


Διαβάστε επίσης: Ο Σακίλ Ο’Νιλ πούλησε επιτέλους το τεράστιο αρχοντικό του στην Φλόριντα!