Μετά το λανσάρισμα της νέα συλλογής TOP GUN στην έκθεση Watches and Wonders που πραγματοποιήθηκε φέτος την άνοιξη, η IWC Schaffhausen συνεχίζει να καινοτομεί με νέα εντυπωσιακά χρώματα για τον καρπό. O ελβετικός οίκος υψηλής ωρολογοποιίας παρουσιάζει υπερήφανα ένα νέο μοντέλο Big Pilot’s Watch 43 με κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι, καντράν σε ‘racing green’ απόχρωση και λουράκι από καουτσούκ. O οίκος παρουσιάζει επίσης μία νέα συλλογή από χρωματιστά λουράκια καουτσούκ. Χάρη στο σύστημα ΕasX- CHANGE®, τα νέα λουράκια μπορούν να φορεθούν σε πολλά Big Pilot’s Watches δημιουργώντας την πιο συναρπαστική συλλογή από ποτέ.

Το 2022 είναι η χρονιά των χρωμάτων για την IWC Schafhausen. Τον Απρίλιο, ο ελβετικός οίκος υψηλής ωρολογοποιίας παρουσίασε τη συλλογή ‘Colors of TOP GUN’ με χρονογράφους σε έντονο πράσινο χρώμα και λευκό κεραμικό. Σήμερα, η IWC αποκαλύπτει το νέο Big Pilot’s Watch 43 (Ref. IW329306). Αυτό το νέο Big Pilot’s Watch εντυπωσιάζει με το πράσινο καντράν του και λουράκι από καουτσούκ.

Πηγή έμπνευσης για τη μοναδική απόχρωση του πράσινου αποτελεί το ‘racing green’ χρώμα το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί στα Βρετανικά αγωνιστικά αυτοκίνητα από το 1903. Δείκτες από ρόδιο και φωσφορίζουσα επίστρωση κάνουν την ανάγνωση του καντράν εύκολη και στο σκοτάδι. Το ρολόι τροφοδοτείται από τον μηχανισμό 82100 κατασκευασμένο από την IWC και διαθέτει διπολικό σύστημα κουρδίσματος Pellaton με κεραμικά στοιχεία και απόθεμα ενέργειας 60 ωρών.

Επιπρόσθετα, η IWC παρουσιάζει μία συλλογή σε χρωματιστά λουράκια από καουτσούκ σχεδιασμένα με λεπτομέρεια. Aυτά τα ιδιαίτερα ανθεκτικά λουράκια, τα οποία μπορούν να φορεθούν σε όλες τις συνθήκες, θα είναι διαθέσιμα σε δέκα χρώματα: μαύρο, μπλε, κόκκινο, καφέ, κίτρινο, πράσινο, γκρι, πορτοκαλί, γαλάζιο και λαδί.

“Παρατηρήσαμε μία αυξανόμενη ζήτηση από τους κατόχους των ρολογιών μας στην εξατομίκευση του ρολογιού τους, στην προσθήκη μίας νέας πινελιάς ή στην έκφραση της προσωπικότητας τους μέσα από το ρολόι τους. Tα χρωματιστά λουράκια από καουτσούκ προσδίδουν νέο χαρακτήρα στη συλλογή δίνοντας στους κατόχους τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε διάφορα χρώματα και να επιλέξουν εκείνο που ταιριάζει καλύτερα με το στυλ ή την διάθεση τους”, εξηγεί ο Christian Knoop, Chief Design Officer της IWC Schaffhausen.

Τα νέα χρωματιστά λουράκια από καουτσούκ διαθέτουν επίσης το σύστημα EasX-CHANGE® για εύκολη αλλαγή του λουριού και μετατρέπουν το Big Pilot’ s Watch σε ιδανικό καλοκαιρινό αξεσουάρ – είτε για κολύμπι στη θάλασσα ή για χαλάρωση στις καλοκαιρινές διακοπές.

Το νέο Big Pilot’s Watch 43 είναι διαθέσιμο αποκλειστικά μέσω του IWC.com αλλά και στις IWC Boutiques.


Διαβάστε επίσης: Ο Τομ Κρουζ εμφανίστηκε όχι με ένα, αλλά δύο ρολόγια Cartier