Έχουν περάσει 35 χρόνια από τότε που έκανε την εμφάνισή του το πρώτο ρολόι G-Shock και για να σηματοδοτήσει την επέτειο αυτή, η Casio θα λανσάρει μια πολύ μοναδική έκδοση σε περιορισμένο αριθμό 35 κομματιών.

Ακριβώς όπως το G-Shock “Dream Project”, το οποίο αποκαλύφθηκε το 2015 ως ιδέα, το G-D5000-9JR είναι κατασκευασμένο από κίτρινο χρυσό 18k. Η βαριά κάσα του ηλεκτρονικού ρολογιού, το μπρασελέ και οι εξωτερικές βίδες είναι όλα χρυσά, ενώ το ίδιο το ρολόι διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά των εκδόσεων”Full Metal” – συμπεριλαμβανομένων των 200 μέτρων αντίστασης στο νερό και της ικανότητας απορρόφησης κραδασμών.

Όπως συμβαίνει με όλα τα G-Shocks, το ρολόι συνοδεύεται από την τεχνολογία και τις λειτουργίες Casio – λαμβάνει διόρθωση διάρκειας δύο δευτερολέπτων χάρη στη χρήση τεχνολογίας ραδιοκυμάτων από έξι σταθμούς σε όλο τον κόσμο και τροφοδοτείται μέσω του συστήματος φόρτισης Tough Solar της Casio.

Η πιο τρελή πτυχή αυτού του ρολογιού πρέπει να είναι η τιμή, καθώς αυτή η περιορισμένη έκδοση G-Shock κοστίζει ¥ 7.7 εκατομμύρια JPY (περίπου $ 69.500 δολάρια). Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κάνουν προ-παραγγελία στο web κατάστημα της Casio στις 15 Μαΐου, όπου αργότερα θα αποσταλούν τον Δεκέμβριο.