Δεν είναι Rolex αλλά είναι πολύ κοντά.

Είναι γνωστός ως ένας από τους πιο υποστηρικτικούς διάσημους μπαμπάδες του κόσμου και ο David Beckham το απέδειξε για άλλη μια φορά αυτή την εβδομάδα ενώ καθόταν στη μπροστινή σειρά στην επίδειξη της Victoria Beckham κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στο Λονδίνο.

Στην αγκαλιά του ήταν η κόρη του Harper, αλλά εμάς την προσοχή μας τράβηξε η επιλογή του Becks για το ρολόι που εμείς ονομάζουμε ‘Tο Rolex του Λαού’.

Η Tudor είναι ο αδελφικός οίκος ωρολογοποιίας της Rolex και προσφέρει πολλά από το DNA του αριστοκρατικού ονόματος χωρίς να έχει μια τιμή που προκαλεί εμφράγματα και τα τρία χρόνια αναμονής. Αυτό δεν σημαίνει σε καμια περίπτωση ότι ένα Tudor είναι κακό ρολόι. Είναι ένα πιο προσβάσιμο Rolex και κατά τη γνώμη μας μπορεί να φανεί εξίσου καλό.

Το Tudor Black Bay με ένα μαύρο δερμάτινο λουράκι αποδείχθηκε ο τέλειος συνδυασμός για το απλό και κλασικό μαύρο κοστούμι του Beckham. Χωρίς πολλές φανφάρες, κατά τη διάρκεια του after party ο Beckham το συνδύασε με ένα λευκό μπλουζάκι, καμηλό πανωφόρι και ανθρακί παντελόνι.