Ένα πανέμορφο ρολόι περιορισμένης έκδοσης από την Patek Philippe

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Για να γιορτάσει την ολοκλήρωση του νέου της κτιρίου στην περιοχή Plan-les-Ouates της Ελβετίας, η Patek Philippe κυκλοφόρησε μια περιορισμένη έκδοση ενός μοντέλου Calatrava, το οποίο διαθέτει μια πρωτοφανή σχεδίαση.

Πρόκειται για το Patek Philippe Calatrava 6007A Limited Edition, το οποίο θυμίζει πάρα πολύ ένα παλαιότερο και πολύ ακριβό μοντέλο του οίκου, συγκεκριμένα το Patek Philippe 5208T, το οποίο βρέθηκε στην φιλανθρωπική δημοπρασία Only Watch το 2017 και πουλήθηκε 6,2 εκατ. ελβετικά φράγκα. Ενώ τα δύο ρολόγια παρουσιάζουν εκπληκτικές ομοιότητες όσον αφορά την εμφάνιση, η διαφορά τους έχει να κάνει με την πολυπλοκότητα, καθώς εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα απλό time-and-date ρολόι.

Αυτή η έκδοση των 1.000 τεμαχίων διαθέτει μια κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι με διάμετρο 40mm και πάχος 9,07 mm, η οποία είναι πλήρως γυαλισμένη, και ένα κρύσταλλο από ζαφείρι στο καντράν και στο πίσω μέρος της κάσας, με το τελευταίο να είναι διακοσμημένο με τον σταυρό Calatrava και την επιγραφή “New Manufacture 2019”.

Το καντράν του ρολογιού διαθέτει ένα γκρι-μπλε χρώμα και μια μοναδική σχεδίαση. Στο κέντρο του υπάρχει ένα ανάγλυφο μοτίβο, το οποίο η Patek έχει χρησιμοποιήσει και σε παλαιότερα μοντέλα, ενώ σε ένα δεύτερο ημικύκλιο υπάρχουν οι ενδείξεις από λευκό χρυσό, οι οποίες διαθέτουν επίστρωση Super-LumiNova. Το ρολόι συνοδεύεται από έναν ιμάντα από δέρμα μοσχαριού στο χρώμα του καντράν, ο οποίος διαθέτει επίσης ένα ανάγλυφο μοτίβο.

Στο εσωτερικό του ρολογιού χτυπά ο calibre 324 SC, ένας αυτόματος μηχανισμός που έχει χρησιμοποιήσει η Patek στα μοντέλα Calatrava, Aquanaut και Nautilus, ο οποίος προσφέρει ένα σχετικά μικρό απόθεμα ισχύος 35-45 ώρες.

Η τιμή του Patek Philippe Calatrava 6007A Limited Edition είναι 25.720 ευρώ. Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα της Patek Philippe εδώ.

Διαβάστε επίσης: Ένα απίστευτο δίχρωμο ρολόι προστέθηκε στην συλλογή BR 05 την Bell & Ross

Share.

Comments are closed.