Η Breitling ανακοίνωσε ένα νέο ρολόι περιορισμένης έκδοσης το οποίο έγινε σε συνεργασία με την Bentley Motors και ανήκει στην οικογένεια των ρολογιών Premier του οίκου. Οι δύο μάρκες πολυτελείας συνεργάζονται εδώ και σχεδόν δύο δεκαετίες και αυτό το ρολόι, που ονομάζεται Premier Bentley Mulliner Limited Edition, αντιπροσωπεύει την μοναδική αισθητική τους.

Το νέο ρολόι σχεδιάστηκε με αφορμή την νέα Bentley Continental GT Mulliner Convertible και λειτουργεί ως επέκταση του ρολογιού που υπάρχει στο ταμπλό του πολυτελούς αυτοκινήτου. Με αυτό εννοούμε, ότι στο νέο ρολόι παραλείπονται οι αριθμοί 3,6,9 και 12, ενώ στο ρολόι που υπάρχει στο καντράν παραλείπονται οι αριθμοί 1,2,4,5,7,8,10 και 11. Με αυτό οι δύο εταιρείες ήθελαν να δείξουν ότι μοιράζονται το ίδιο σχεδιαστικό DNA.

Breitling

Όσον αφορά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, το νέο ρολόι διαθέτει μια κάσα 42 mm από ανοξείδωτο ατσάλι, η οποία έχει αντοχή σε βάθος 100 μέτρα, ενώ στο εσωτερικό της χτυπά ο αυτόματος μηχανισμός Caliber 01 της Breitling, ο οποίος προσφέρει απόθεμα ισχύος έως και 70 ώρες. Το ρολόι διαθέτει επίσης ταχυμετρική κλίμακα, δύο χρονογράφους, κόκκινο δείκτη των δευτερολέπτων και κόκκινες ενδείξεις των λεπτών.

Breitling

Το Premier Bentley Mulliner Limited Edition συνοδεύεται από έναν δερμάτινο ιμάντα από αλιγάτορα, κοστίζει 8.480 ευρώ και είναι μια περιορισμένη έκδοση 1.000 τεμαχίων. Σε κάθε ρολόι υπάρχει η χάραξη “ONE OF 1.000”.

Περισσότερες πληροφορίες για την Breitling εδώ.


Διαβάστε επίσης: 5 υπέροχα ρολόγια που μπορείς να φορέσεις σε κάθε επίσημη περίσταση