Ο Ζαν-Κλοντ Βαν Νταμ είναι ένας άνθρωπος με πολλά ταλέντα: ηθοποιός, πρώην αθλητής πολεμικών τεχνών, χορογράφος αστέρας της γυμναστικής… αλλά, όπως φαίνεται, ο σχεδιασμός ρολογιών δεν είναι ένα από αυτά.

Ο 61χρονος Βέλγος σταρ των ταινιών δράσης αποκάλυψε πρόσφατα μια αποκλειστική σειρά ρολογιών που παράχθηκαν σε συνεργασία με τη Helfer, μια ελάχιστα γνωστή ελβετική μάρκα ρολογιών, τα οποία είναι πλέον διαθέσιμα για προπαραγγελία στον ιστότοπο των εμπορικών προϊόντων που συνδέονται με το όνομα του.

Τα νέα ρολόγια που φέρουν την υπογραφή JCVD του ηθοποιού ​​στο καντράν, έχουν διάμετρο 46mm και είναι διαθέσιμα με κάσα σε ασημί, ροζ/χρυσό και μαύρο χρώμα. Η τιμή τους ανέρχεται σε 3.300 δολάρια, ένα ποσό που είναι εξωφρενικό, δεδομένου ότι πρόκειται για ένα αποκρουστικό ρολόι που δεν θα αγόραζες ούτε σε εμποροπανήγυρη.

Ειλικρινά, αν θέλετε ένα ρολόι τόσο σκληρό, όσο ο Jean-Claude Van Damme, απλώς αγοράστε ένα G-Shock. Είναι σίγουρα πιο λεπτεπίλεπτο από αυτά τα τέρατα, προέρχεται από μία μάρκα με τεράστια ιστορία και δεν θα πληρώσετε μία περιουσία για να το αποκτήσετε.

Αν εξαιρέσουμε την εμφάνιση, το μόνο καλό σε αυτά τα ρολόγια είναι ότι τροφοδοτούνται από τον αξιόπιστο ελβετικό μηχανισμό ETA 2824, ο οποίος είναι ένα από τους πιο κοινούς μηχανισμούς ρολογιών στον πλανήτη. Διαθέτουν επίσης κρύσταλλο από ζαφείρι και εναλλάξιμους ιμάντες από καουτσούκ.

Είναι κρίμα που ο Βαν-Νταμ συνεργάστηκε με μια τέτοια επωνυμία, αν λάβουμε υπόψη ότι άλλοι συνάδελφοι του σε ταινίες δράσης, όπως ο Σταλόνε, έχουν συνάψει πολύ πιο ενδιαφέρουσες συναργασίες.

Όπως και να ‘χει, αν δεν σας πείσαμε, τα ρολόγια του Βαν Νταμ είναι διαθέσιμα εδώ.


Διαβάστε επίσης: Η πιο άσχημη συλλογή ρολογιών όλων των εποχών!